Alec Baldwin, indignat după ce fiica sa în vârstă de cinci luni a fost percheziționată pe aeroport

Alec Baldwin, indignat după ce fiica sa în vârstă de cinci luni a fost percheziționată pe aeroport
Publicat: 29/01/2014, 18:33
Actualizat: 27/03/2019, 11:00

Actorul american Alec Baldwin s-a declarat indignat după ce personalul de securitate dintr-un aeroport din Bahamas a decis să o percheziționeze, luni, pe fiica sa în vârstă de cinci luni, informează dailymail.co.uk.S

tarul, soția sa și Carmen, bebelușul cuplului, se întorceau la New York după o scurtă vacanță petrecută în Bahamas.

„Luăm avionul din Nassau, Bahamas, către New York. Administrația pentru securitatea aeriană (TSA) «a selecționat-o în mod arbitrar» pe fiica mea în vârstă de cinci luni pentru o percheziție corporală. Nu glumesc. Călătoria spre Statele Unite este o rușine!”, a declarat Alec Baldwin, într-un mesaj postat pe Twitter.

Un director de la Departamentul pentru Securitate Națională (Department of Homeland Security) a declarat pentru NBC News că Administrația pentru Siguranța Transporturilor Aeriene (Transportation Security Administration) nu operează astfel de percheziții în Bahamas, ci doar pe teritoriul Statelor Unite.

Același oficial american a spus că percheziționarea pasagerilor este supravegheată în Bahamas de Nassau Airport Authority.

Înainte de acest incident, Alec Baldwin publicase pe Twitter o serie de fotografii alături de soția și de fiica lui în timpul vacanței petrecute pe acea insulă din Marea Caraibilor.

Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără ca el, în iulie 2012, la New York. Ei au împreună o fetiță, Carmen, care s-a născut în august 2012.

Alec Baldwin a fost căsătorit între anii 1993 și 2002 cu actrița Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frați Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy și de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „30 Rock”.