Andrei Boncea se alătură TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susținând un workshop

Andrei Boncea se alătură TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susținând un workshop
Publicat: 23/12/2013, 15:18
Actualizat: 25/03/2019, 20:04

Andrei Boncea, un nume greu în producția de film și serial din România, se alătură echipei TV & Film Academy by Ruxandra Ion și va susține workshopul „My Art is Entertainment”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cunoscută drept cea mai profesionistă și complexă școală de profil din acest moment, din țara noastră, datorită paletei de cursuri (actorie, regie și producție tv și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil), metodologiei, locației și profesorilor (Carmen Tănase, Teo Trandafir, Marian Râlea, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Radu Grigore, Alma Bacula șamd), TV & Film Academy by Ruxandra Ion va organiza și o serie de workshopuri tematice, pentru cursanții săi.

Marea noutate este cooptarea unui alt nume greu în producția de film și serial din România. Andrei Boncea se alătură și el echipei de profesori TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susținând workshopul „My Art is Entertainment”. Workshopul este unul de creație și dezvoltare pentru cinema și televiziune și este o ocazie unică pentru oricine de a învăța direct de la Andrei Boncea.

Pe partea de actorie, pentru copiii până în 14 ani, Marian Râlea și Ioana Blaj vor susține un workshop intitulat „Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, Romeo și Julieta, Flynn și Rapunzel poți fi chiar tu!”. Workshopul este menit, prin activități creative orientate vârstei lor, să le stimuleze copiilor capacitatea de comunicare, interacțiune, de a-și dezvolta expresivitatea și dezinvoltura, de a lucra în echipă.

Workshopul „Romeo și Julieta, Tarzan și Jane, Edward și Bella, Monica și Dănuț, Felix și Otilia” este un workshop de actorie pentru cei cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani care, pe lângă dezvoltarea abilităților de comunicare, expresivitate și actorie, le va lărgi cursanților orizonturile, printr-o incursiune și în literatura română și universală. Workshopul va fi susținut de Carmen Tănase și Adela Popescu.

Radu Grigore și Mircea Gheorghiu îi vor purta pe cei cu vârsta de peste 18 ani în lumea lui „Romeo și Julieta, Doamna T și Ted Vasilescu și Bonnie și Clyde”. În timpul workshopului, cursanții vor intra în pielea personajelor pe care le vor interpreta și vor fi realizate filmulețe, pe care, ulterior, le va vedea toată lumea pe YouTube.

Ruxandra Ion și Iulia Rugină vor susține un workshop de „Cultură cinematografică” menit să îmbogățească cultura cinematografică a cursanților academiei. Fiecare cursant va putea privi și evalua, altfel, ca un profesionist, un film de ficțiune. Tot Ruxandra Ion va susține un workshop intitulat „Created by”, un workshop în care se îmbină producția, scenaristica, dezvoltarea unui concept, a unei idei de proiect de ficțiune și implementarea acestuia. Acesta este un workshop complex și extrem de necesar creativilor.

Crina Mardare, cel mai bun profesor de canto din România, va organiza, în cadrul academiei Ruxandrei Ion, un workshop de canto, prin care va împărtăși din experiența unei cariere excepționale în domeniu și, în același timp, va căuta să descopere noi talente pe care să le pregătească pentru a deveni marii cântăreți de mâine.

Victoria Bucun, „Vica”, coregrafa cea mai apreciată de la „Dansez pentru tine”, dar și cea care a semnat toate coregrafiile LaLa Band, atât din serial, cât și din concerte, va susține un workshop de dans contemporan, prin care îi va învăța pe cursanți cum să-și exprime sentimentele prin dans, cum să creezi emoții, cum să-ți lucrezi corpul și trăirile.

O altă noutate absolută pentru școlile de profil din România va fi workshopul de „Montaj și efecte speciale”, susținut de doi mari profesioniști în domeniu, Mihai Mitici și Alex Ciocan, prin care cursanții vor avea ocazia să înțeleagă cum se fac efectele speciale (atât la filmele de referință, cât și la serialele românești); cei care au ca pasiune crearea de filmulețe pentru YouTube și nu numai vor putea învăța tainele montajului și ale creării efectelor speciale.

„Regie de clipuri” este un alt workshop inovator marca Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, ce va fi susținut de Alex Fotea și Liviu Neagoe. Astfel, visul va deveni realitate pentru cei cărora le place să facă videoclipuri pe YouTube și vor să o facă, de acum, la un al nivel.

Dorian Popa și Radu Mada vor susține workshopul „Vreau să arăt ca un star”, un workshop de styling, nutriție, prin care cei care îl vor urma vor învăța, de la A la Z, cum să arate și să se poarte, în public, ca un artist.

Înscrierile au început și se pot face atât online, pe site-ul academiei, www.academytv.ro, dar și la sediul din strada Căderea Bastiliei, numărul 41 (în perioada 20 decembrie – 6 ianuarie școala este închisă, înscrierile putând fi făcute exclusiv online).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Anunț istoric pentru cei care au mașini PE MOTORINĂ. Vestea pe care nu o mai...
Rețetă tradițională de plachie de crap. Nu durează mult să faci un pește sănătos și...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cărți scoase de pe rafturile Bibliotecii Naționale a Franței deoarece ar conține arsenic