Angelina Jolie: „În ultimii ani, nu mi-a fost cel mai ușor, nu m-am simțit puternică și am tras de mine”

Angelina Jolie: „În ultimii ani, nu mi-a fost cel mai ușor, nu m-am simțit puternică și am tras de mine
Publicat: 26/08/2019, 10:04

Actrița în vârstă de 44 de ani a trecut, în ultimii ani, prin mai multe momente delicate, de la histerectomia suferită în 2015 până la separarea de soțul ei, actorul Brad Pitt, în 2016.

„Sunt o persoană obișnuită și, mai ales în acești ultimi ani, nu a fost ușor și nu m-am simțit foarte puternică. Este o problemă când nu te simți puternică, când trebuie să tragi de tine”, a declarat actrița pentru E! News.

Jolie spune, însă, că, în prezent, se antrenează pentru rolul de supererou pe care îl va interpreta în filmul Marvel „The Eternals”, iar acest lucru o ajută să își mențină o stare de spirit pozitivă.

Recent, fiul cel mare al Angelinei Jolie, Maddox, în vârstă de 18 ani, a decis să urmeze cursurile facultății de biochimie de la Universitatea Yonsei, din Seul, Coreea de Sud, iar actrița spune că îi va fi dificil să stea departe de acesta.

„Sunt atât de mândră de el și el era pregătit. Am fost emoționată. Locuința noastră din Cambodgia (țara de unde a fost adoptat Maddox, n.r.) este la o distanță de doar șase ore, deci plănuiesc să îl … hărțuiesc”, a glumit Jolie.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din „Girl, Interrupted/Tinerețe furată”, a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din „Changeling/Schimbul”, regizat de Clint Eastwood. A devenit celebră grație rolului principal din franciza „Lara Croft” și a jucat în multe producții cu succes la public, precum „Mr. & Mrs. Smith/Domnul și doamna Smith”, „A Mighty Heart/Speranța moare ultima”, „Gia”, „Gone in 60 seconds/Dispari în 60 de secunde”, „Alexander/Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted”, „Kung Fu Panda” și „Maleficent”. Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de actrița americană, „Unbroken/De neînvins”, a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actrița a mai regizat „By the Sea/Pe malul mării” (2015) și „First They Killed My Father” (2017), nominalizat la Globurile de Aur și BAFTA.

Jolie are șase copii, dintre care trei adoptați, și este, din aprilie 2012, emisar special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase