Animația „Cei 6 super eroi” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Animația Cei 6 super eroi a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 10/11/2014, 10:54

Pelicula „Cei 6 super eroi/ Big Hero 6”, produsă de Marvel Studios și Walt Disney, regizată de Don Hall și Chris Williams, prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, și un robot uriaș gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizați, luptă pentru apărarea orașului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.

Locul al doilea în topul încasărilor de vineri până duminică din cinematografele nord-americane a revenit peliculei „Interstellar: Călătorind prin Univers”, regizată de Chris Nolan, cu încasări de 50 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare. Cu Matthew McConaughey și Anne Hathaway în rolurile principale, filmul „Interstellar: Călătorind prin Univers” îi poartă pe spectatori într-o spectaculoasă călătorie în spațiu, care depășește limitele imaginabilului și le oferă o experiență unică, interstelară.

Lungmetrajul „Fata dispărută/ Gone Girl”, regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Avându-i în distribuție pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris și Missi Pyle, „Fata dispărută” este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunță autoritățile că soția lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect și a investigației polițiștilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni și întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile și comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esențială este pe buzele tuturor: Și-a omorât Nick soția?

Filmul „Ouija”, regizat de Stiles White, avându-i în distribuție pe Olivia Cooke, Ana Coto și Daren Kagasoff, s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări de 6 milioane de dolari în al treilea weekend de difuzare în cinematografele nord-americane. Pelicula spune povestea unui grup de prieteni care trebuie să se confrunte cu cele mai puternice temeri în momentul în care aduc la viață spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulate „Ouija”.

Pe locul al cincilea s-a clasat comedia „St. Vincent”, regizată și scrisă de Theodore Melfi, cu încasări de 5,7 de milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, care a obținut, în total, încasări de 27,3 milioane de dolari în cele cinci săptămâni de difuzare și care îi are în distribuție pe Melissa McCarthy, Naomi Watts și Bill Murray, îi are ca protagoniști pe un băiat ai cărui părinți tocmai au divorțat și pe vecinul său, un veteran de război mizantrop, hedonist și certăreț, jucat de Bill Mray, care devine prietenul și mentorul tânărului.

Drama „Prădător de noapte/ Nightcrawler”, regizată de Dan Gilroy și cu Jake Gyllenhaal, Rene Russo și Bill Paxton în distribuție, s-a clasat pe locul al șaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,51 milioane de dolari de vineri până duminică, în al doilea weekend de difuzare. Filmul prezintă un tânăr hotărât, în căutarea unui loc de muncă, Lou Bloom, care ajunge să se implice în lumea ciudată și periculoasă a jurnalismului de investigație din Los Angeles. Limitele dintre simpla observație și participarea la evenimente dispar încet, iar Bloom devine personajul principal al poveștii pe care o relatează.

Pelicula „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, regizată de David Ayer, cu Brad Pitt, Anamaria Marinca și Shia LaBeouf în distribuție, s-a clasat pe poziția a șaptea în topul încasărilor, în al patrulea weekend de difuzare, cu 5,5 milioane de dolari. Lungmetrajul spune povestea unui sergent american, supranumit Wardaddy, și a echipajului de cinci soldați al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, își duce soldații într-o misiune sinucigașă în spatele liniilor inamice.

Locul al optulea în topul încasărilor din weekend a fost ocupat de filmul de acțiune „John Wick”, care a obținut 4,07 milioane de dolari în al treilea weekend de difuzare. Filmul, regizat de David Leitch și Chad Stahelski, îi are în distribuție pe Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist și Adrianne Palicki. Protagonistul filmului este Keanu Reeves, care interpretează rolul lui John Wick, un asasin plătit retras din activitate, care este forțat să reintre în jocul periculos din lumea gangsterilor, dar de această dată din motive personale. Wick vrea să se răzbune după ce câinele său, ultima amintire de la soția sa decedată, este ucis.

Locul al nouălea a revenit filmului „Alexander și cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”, care a obținut încasări de 3,49 de milioane de dolari în al cincilea weekend de difuzare. Pelicula este regizată de Miguel Arteta și îi are în distribuție pe Steve Carell și Jennifer Garner, fiind bazată pe cartea pentru copii omonimă. Alexander, un puști în vârstă de 11 ani, își dorește ca membrii familiei sale să aibă parte de același ghinion ca și el. Dorința i se îndeplinește și toată familia trece printr-o perioadă cu adevărat oribilă.

Filmul de animație „The Book of Life”, regizat de Jorge R. Gutierrez, s-a clasat pe poziția a zecea, cu încasări de 2,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Manolo, un tânăr prins între a deveni ceea ce familia sa așteaptă de la el și a-și urma instinctele, pornește într-o aventură care îl poartă prin trei lumi fantastice, unde trebuie să își înfrunte cele mai mari temeri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase