Arcul folosit de Orlando Bloom în „Stăpânul inelelor”, vândut la licitație cu o sumă care a depășit orice așteptări

Arcul folosit de Orlando Bloom în Stăpânul inelelor, vândut la licitație cu o sumă care a depășit orice așteptări
Publicat: 18/12/2012, 14:30
Actualizat: 31/01/2019, 22:30

Arcul folosit de actorul Orlando Bloom în filmele din seria „Stăpânul inelelor” a depășit orice așteptări și a fost vândut la licitație, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru suma de 372.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Arcul a fost unul dintre obiectele vândute cu cele mai mari prețuri la licitația organizată de casa Profile in History, la Los Angeles.

În acea trilogie, actorul britanic a jucat rolul elfului Legolas.

Un alt obiect vândut la un preț mare a fost rochia purtată de Kate Winslet în timpul filmării celebrei scene din filmul „Titanic”, în care personajul ei Rose DeWitt Bukater încearcă să sară peste bord – rochia s-a vândut cu 330.000 de dolari.

Printre celelalte obiecte valoroase care au fost achiziționate la această licitație se numără macheta unui avion de luptă X-Wing din franciza „Războiul stelelor” – vândut cu 270.000 de dolari -, un costum al personajului Mr. Spock interpretat de Leonard Nimoy în al doilea sezon al serialului „Star Trek” – vândut cu 114.000 de dolari – și un costum purtat de Johnny Depp în filmul „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow” – vândut cu 96.000 de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase