Asia Argento i-a oferit DESPĂGUBIRI unui tânăr pe care l-ar fi abuzat sexual în 2013

Publicat: 20/08/2018, 10:37

Potrivit unui articol din The New York Times, citat de The Hollywood Reporter, Argento i-a plătit actorului Jimmy Bennett suma de 380.000 de dolari. Bennett susține că, în 2013, actrița în vârstă de 37 de ani, l-a hărțuit sexual în camera unui hotel din California, la două luni după ce împlinise 17 ani. Vârsta consimțământului în California este de 18 ani.

The Times scrie că documentele juridice susțin varianta lui Bennett și acesta a primit o sumă de bani, în urma unui acord între avocații săi și cei ai vedetei italiene, nimeni alta decât iubita lui Anthony Bourdain, celebrul bucătar care s-a sinucis la începutul lunii iunie.

Avocații lui Bennett au anunțat-o în noiembrie 2017 pe Argento că o vor acționa în judecată, susținând că abuzul sexual a fost o traumă atât de mare pentru actor încât i-a compromis viitorul artistic.

Citația a fost transmisă către Richard Hofstetter, avocatul regretatului Bourdain, care o reprezenta pe Argento la acea vreme.

Acuzațiile tânărului au fost lansate la scurt timp după ce însăși Asia Argento l-a deconspirat pe Weinstein ca fiind un prădător sexual. Argento l-a acuzat pe Weinstein că a VIOLAT-O pe când avea 21 de ani, un incident care ar fi avut loc în 1997.

Bennett a povestit că a sosit la hotelul Ritz-Carlton din Marina del Rey în data de 13 mai 2013, pentru a se vedea cu Argento, alături de o rudă de a sa. Argento a cerut să rămână singură cu Bennett. Tânărul susține că Asia i-a dat alcool și i-a arătat câteva notițe. Aceasta a început să îl sărute și i-a făcut sex oral și agresiunea s-a finalizat cu o partidă de sex.

Documentele arată că Argento s-a fotografiat în ipostaze intime alături de tânărul respectiv și a distribuit câteva mesaje „fierbinți” pe Instagram.

Potrivit avocaților lui Bennett, acesta și-a adus aminte de experiența cu Asia Argento după ce actrița s-a implicat puternic în mișcarea #MeToo și a spus că a fost violată de Harvey Weinstein.

Argento și Bennett au lucrat împreună la un film în 2004, scris și regizat de actriță. Bennett, care avea atunci șapte ani, a jucat rolul fiului acesteia, neglijat și abuzat sexual de un prieten al personajului jucat de Asia.

Cei doi au păstrat legătura pe Twitter până în august 2012 și pe Instagram până în mai 2013, deși contul de Twitter al lui Bennett nu mai este activ. Argento și Bennett se considerau „mamă și fiu” pe rețelele sociale și el a spus că actrița i-a fost un fel de mentor.

Bennett are acum 22 de ani și a jucat rolul tânărului James T. Kirk în filmul Star Trek din 2009. El a mai avut roluri în filme precum Poseidon, Evan Almighty și Firewall. Avocații bărbatului susțin că presupusul viol i-a afectat cariera. După incident, Bennett a jucat în doar câteva filme și producții tv.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping