Atenție, vloggeri! Tubecon, cel mai mare eveniment european de profil, lansat și în România

Atenție, vloggeri! Tubecon, cel mai mare eveniment european de profil, lansat și în România
Publicat: 20/03/2019, 14:03
Actualizat: 25/03/2019, 19:29

La Tubecon România sunt asteptați peste 10.000 de tineri, care vor avea parte de o zi întreagă de experiențe unice, divertisment live, întâlniri cu cei mai populari influenceri și creatori de conținut români și internaționali.

Tubecon a reunit deja peste 120.000 de participanți și 600 de creatori de conținut video, în țări precum Germania, Franța, Suedia, Finlanda, Elveția și Spania.

Tubecon România se va desfășura pe trei mari scene dedicate divertismentului (într-un show de peste zece ore de muzică, provocări, prezentări de modă și comedie), gaming-ului (unde jucători renumiți vor participa la sesiuni demo și concursuri) și fashion-beauty (un periplu prin modă, frumusețe, produse și tehnici de make-up, toate exemplificate de profesioniști și de cele mai urmărite vedete online din domeniu).

„Care este ingredientul secret din spatele unor producții virale? Care este viitorul conținutului video? Ce branduri comunică eficient și cum se angajează ele într-un dialog relevant cu audiențele lor? Subiectele care frământă toți profesioniști din media, comunicare și nu numai, vor fi dezbătute în pre-ziua evenimentului, pe 20 septembrie, când va avea loc Tubecon Industry Day”, spun organizatorii.

Licența Tubecon pentru România este deținută de antreprenorul Dragoș Stanca, fondator și al iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival.

Din echipa de start mai fac parte nume cunoscute în industrie, precum Mihai-Alexandru Hash – aka Mikey Hash -, ambasador Tubecon pentru România. Relația cu creatorii și influencerii va fi coordonată de Florin Grozea, fondatorul agentiei HitYourself.

„Consumul de media al noilor generații se schimbă radical, iar Tubecon e un prim proiect prin care ne propunem să marcăm și să analizăm, așa cum se cuvine, un fenomen care este mult prea amplu încât să mai „încapă” în cadrul iCEE.fest. Acesta este motivul pentru care am decis să îi dedicăm o atenție specială și să construim un concept unic, separat de festival, iar Tubecon – eveniment cunoscut deja publicului european și creatorilor de conținut din întreaga lume încă din 2014 – a fost prima opțiune în acest sens. Mă bucur că am reușit ca România să fie prima piață din Europa de Est care va găzdui un Tubecon”, spune Dragoș Stanca.

„Suntem încântați să avem România în familia europeană a Tubecon. Când alegem parteneri locali ne uităm cu atenție spre companii și oameni care au dovedit un nivel radicat de exigență în producția de evenimente și care au, totodată, experiență locală în peisajul media, aflat în continuă schimbare. Știind istoricul iCEE.fest și expertiza avansată în business-ul de media al echipei din spatele proiectului, suntem încrezători că am găsit un partener de cursă lungă pentru dezvoltarea Tubecon în România”, spune Risto Kuulasmaa, cofondator Tubecon.

Odată cu anunțarea datelor și a locului de desfășurare a Tubecon România, a fost lansată și prima versiune a site-ului oficial, unde se găsesc deja primele informații și bilete la preț redus. Programul detaliat urmează a fi anunțat în săptămânile următoare.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto