AVERTISMENT. Un videoclip regizat de David Lynch ar putea induce convulsii cerebrale. VIDEO

AVERTISMENT. Un videoclip regizat de David Lynch ar putea induce convulsii cerebrale. VIDEO
Publicat: 08/07/2013, 13:46

Noul videoclip al trupei Nine Inch Nails, regizat de cineastul american David Lynch, are potențialul de a induce convulsii cerebrale, informează site-ul moviefone.com. Videoclipul piesei „Came Back Haunted”, regizat de David Lynch, abundă în imagini care au un puternic impact senzorial și debutează cu un avertisment pentru persoanele care suferă de epilepsie.

Clipul include numeroase imagini șocante, difuzate în lumini stroboscopice, proiectate cu o viteză foarte mare.

Aceasta nu este prima colaborare dintre David Lynch și Nine Inch Nails. Trent Reznor, liderul acestei formații, a compus coloana sonoră pentru filmul „Lost Highway”, regizat de David Lynch în 1997.

David Lynch, un regizor al cărui stil cinematografic suprarealist i-a adus atât critici, cât și laude, este și un muzician reputat. Cel mai recent album al său, „The Big Dream”, va fi lansat pe 16 iulie.

Născut în 1946, în statul american Montana, David Lynch a cunoscut succesul odată cu lansarea filmelor sale „Eraserhead” (1974) și „Omul elefant” (1980). El a primit premiul Palme d’Or la Cannes, în 1990, pentru filmul „Sailor et Lula”, și a cunoscut succesul cu filme precum „Dune” (1984), „Catifeaua albastră/ Blue Velvet” (1986), „Twin Peaks” (1990), „Metamorfoze” (1997) și „Mulholland Drive – Calea misterelor” (2001). În noiembrie 2011, David Lynch a lansat primul său album muzical, intitulat „Crazy Clown Town”, în care artistul american apare atât în calitate de solist, cât și de chitarist.