Bătălia supremă și trădare cât cuprinde. A fost lansat trailer-ul ultimului sezon GAME OF THRONES

Bătălia supremă și trădare cât cuprinde. A fost lansat trailer-ul ultimului sezon GAME OF THRONES
Publicat: 05/03/2019, 20:15

După luni de speculații, clipuri scurte și câteva fotografii de pe platourile de filmare, HBO a lansat mult așteptatul trailer pentru ultimul sezon al serialului Game of Thrones. Sezonul 8 va avea premiera pe 14 aprilie.

Primul trailer pentru sezonul final oferă și primele detalii despre bătălia grandioasă ce va fi prezentată pe parcursul unui episod întreg, creatorii serialului precizând că va fi cea mai lungă scenă de luptă din istoria cinematografiei.

În trailer apare Arya Stark (interpretată de Maisie Williams) care fuge din calea unui inamic nevăzut, fiind plină de sânge. „Cunosc moartea, are multe fețe. Aștept cu nerăbdare să o văd pe aceasta”, spune Arya amenințător.

De asemenea, Sansa Stark (jucată de Sophie Turner) este surprinsă în timp ce vede pentru prima dată dragonii. Jon Snow (Kit Harington) se gândește la lupta ce va urma cu Umblătorii Albi: „Vin. Dușmanul nostru nu se oprește, nu obosește, nu se teme”.

Totodată, se pare că se confirmă și ipoteza conform căreia Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) se alătură bătăliei de la Winterfell: „Am promis că voi lupta pentru cei vii și intenționez să-mi țin promisiunea”.

Pe de altă parte, Cersei Lannister (Lena Headey) apare la fel de mândră și liniștită ca întotdeauna. Nu lipsesc, evident, Mama Dragonilor (Emilia Clarke), dar nici Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Samwell Tarly (John Bradley), Varys (Conleth Hill), Bran Stark (Isaac Hempstead Wright), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) șiDavos Seaworth (Liam Cunningham).

Primul trailer extins pentru ultimul sezon Game of Thrones vine la scurt timp după ce HBO a lansat 20 de postere ce ilustrează miza luptei finale: cine va ocupa râvnitul Tron de Fier, construit din o mie de săbii. Fanii serialului au remarcat imediat un detaliu inedit în posterul cu John Snow.

Ultimul episod al sezonului 8 va consta în aproape 90 de minute de luptă, în care toți eroii se vor alia pentru a-l învinge pe „Regele Nopții” la Winterfell. Acesta ar putea fi cel mai lung segment de luptă continuă filmat vreodată. Filmările au durat 55 de zile (față de 26 de zile, cât a fost nevoie pentru „Battle of the Bastards” din sezonul 6) și s-au desfășurat în mare parte noaptea, pe un ger cumplit, scrie cinemagia.

Characters posters are here. #ForTheThrone

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Feb 28, 2019 at 6:00am PST

Cel care „nu știe nimic” se află în acceași poziție ca Ned Stark, tatăl personajului, care a sfârșit tragic în primul sezon al serialului. „Credeați că nu vom observa modul similar în care amândoi țin sabia. Momentul în care Ned a murit a fost cel mai trist”, a scris un fan.

În plus, alături de fiecare imagine observăm un citat al personajului sau un paragraf despre el. De exemplu, pe fotografia lui Jon Snow scrie: „Nu cunoaștem niciun rege în afară de Regele din Nord”.

Echipa serialului fenomen a fost extrem de zgârcită în detalii, însă protagoniștii au folosit doar superlative, iar creatorii au dezvăluit că va fi „un final dulce-amărui”.

Regizat de Miguel Sapochnik, David Nutter și creat de David Benioff și D.B. Weiss, ultimul sezon al serialului bazat pe seria de romane „Cântec de gheață și foc”, semnată de George R.R. Martin, va avea doar șase episoade, însă a fost confirmat faptul că acestea vor fi mai lungi de o oră.

Serialul Urzeala tronurilor, premiat cu numeroase trofee Emmy, este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite și fani în întreaga lume.

Recent, serialul fenomen a fost clasat pe locul 4 în cadrul unui top al celor mai iubite seriale ale tuturor timpurilor, întocmit de publicația americană The Hollywood Reporter.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Antarctica este împânzită cu vulcani, dar ar putea oare să erupă?