„BATMAN – The Dark Knight Rises”, lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv – TRAILER

BATMAN - The Dark Knight Rises, lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv - TRAILER
Publicat: 06/08/2012, 11:08
Actualizat: 01/02/2019, 23:09

Produs de studiourile Warner Bros. cu un buget de 250 de milioane de dolari, „Cavalerul negru: Legenda renaște” este cel de-al treilea film din seria „Batman” care a fost regizat de Christopher Nolan și l-a avut în rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Pe locul al doilea, cu încasări de 26 de milioane de dolari, a debutat „Total Recall. Memorie programată”, un remake al unui film SF din anii ’90 ce l-a avut ca protagonist pe Arnold Schwarzenegger. Această peliculă a păstrat intriga din filmul original și spune povestea unui bărbat care decide să își acorde o vacanță virtuală – prin intermediul unor dispozitive care interferează cu undele cerebrale -, dar care este forțat de împrejurări să revină în realitate. Atunci când dispozitivul se defectează, bărbatul – jucat de Colin Farrell – descoperă că este urmărit de poliție, întrucât este un spion care lucrează pentru o mișcare de rezistență. Din distribuția filmului mai fac parte actrițele Jessica Biel și Kate Beckinsale.

Filmul „Diary of a Wimpy Kid: Dog Days” a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,7 milioane de dolari. Acest lungmetraj este cel de-al treilea film realizat pe baza unor romane scrise de Jeff Kinney, în care protagonistul este un elev de gimnaziu al cărui nume este Greg.

Lungmetrajul de animație „Epoca de gheață 4: Continente în derivă/ Ice Age 4: Continental Drift” a pierdut două poziții față de săptămâna trecută și a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

„The Watch”, o comedie SF cu Ben Stiller, Vince Vaughn și Jonah Hill, care inițiază o patrulă de cartier în lupta cu extratereștrii, s-a situat pe poziția a cincea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

Comedia „Ted”, ale cărei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg și un urs de pluș impertinent, cu umor ireverențios, a coborât o poziție, până pe locul al șaselea, cu încasări de 5,4 milioane de dolari.

Filmul „Step Up Revolution”, care spune povestea unui grup de dansatori flash-mob din Miami, a pierdut trei poziții și a coborât pe locul al șaptelea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Acesta este al patrulea film dintr-o franciză lansată în 2006, care a avut încasări de 400 de milioane de dolari în toată lumea.

Filmul „Uimitorul Om-Păianjen/ The Amazing Spider-Man” a coborât două poziții și a ajuns pe locul al optulea. Prezentând aventurile personajului Peter Parker, interpretat în premieră de Andrew Garfield, plecat pe urmele părinților săi dispăruți, acest film regizat de Marc Webb a obținut încasări de 4,3 de milioane de dolari de vineri până duminică în America de Nord.

Pe locul al nouălea, în coborâre cu două locuri, se află „Neînfricată/ Brave”, noua producție de animație a studiourilor Pixar, cu încasări de 2,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula prezintă aventurile prințesei scoțiene Merida, o fată băiețoasă și temperamentală care respinge tradițiile familiei sale.

Filmul „Mike meseriașu’/ Magic Mike”, regizat de Steven Soderbergh, care îi inițiază pe spectatori în universul striptease-ului masculin, încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă să sari cu parașuta în România. Prețurile pornesc de la 1000 de lei...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Iei amendă dacă circuli pe interzis în parcarea supermarketului?
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
Cărțile de identitate electronice. Informația care interesează toată România
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului "Atlas"
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Cine au fost Constantin cel Mare și mama sa Elena?
×