Bear Grylls primește 1 milion de lire sterline pentru a scrie trei cărți

Bear Grylls primește 1 milion de lire sterline pentru a scrie trei cărți
Publicat: 29/04/2014, 19:52
Actualizat: 30/07/2014, 11:30

Grylls pregătește trei romane, al căror personaj principal va fi Dan Rangers, spion în cel de-al Doilea Război Mondial pentru Marea Britanie.

”Cred că cititorii se vor bucura de aventuri incredibile, cum nu au mai fost publicate până acum. Bunicul meu a condus un grup care avea rolul de a captura tehnologia nazistă pentru Aliați. A fost ca o cursă între britanici și americani împotriva rușilor, o cursă pe care noi (n.r. britanicii) am câștigat-o în mare măsură”, a declarat Bear Grylls.

Prezentatorul TV a mărturisit că nu a știut foarte multe despre cariera bunicului său până când nu a găsit o serie de documente despre acesta. ”Am găsit în pod niște cutii militare vechi, când am vândut casa bunicii, după ce a murit. A fost incredibil ce am găsit, o mulțime de documente sigilate pe care era scris ‘Top secret’. Hărți vechi din mătase, ordine codificate, erau o mulțime de documente aranjate frumos, dar neatinse de la război”, a povestit Bear Grylls.

Prima carte din seria de trei pe care prezentatorul TV le scrie alături de fostul reporter Damien Lewis se va numi ”Ghost flight” și va apărea în mai 2014.