B’estfest Summer Camp 2013. Primul headliner confirmat

B'estfest Summer Camp 2013. Primul headliner confirmat
Publicat: 19/02/2013, 15:04
Actualizat: 03/07/2013, 17:47

CChase&Status va concerta pentru prima dată în România, la festivalul B’estfest Summer Camp 2013, care va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în comuna Tunari, informează organizatorii, Emagic.

hase&Status va susține pentru prima dată în România un show 100% live, pregătind pentru fanii B’estfest un adevărat spectacol de lumini și proiecții.

Considerați de Pharrell Williams (NERD) „cei mai interesanți producători de origine britanică din zilele noastre” și de Rihanna drept „punctul cheie” al albumului său „Rated R”, cei doi membri Chase&Status, respectiv Will Kennard și Saul Milton, nu se dezmint și, la aproape 10 ani de la debut, continuă să-și înscrie în CV numeroase premii și vânzări record.

Cei doi producători s-au întâlnit în 2003, în Londra, grație interesului comun față de muzică drum’n’bass, iar în 2004 au creat prima producție muzicală, un remix pentru Future Cut, material urmat de o serie de colaborări cu unele dintre cele mai apreciate label-uri underground din Anglia. În ciuda numărului mare de piese scoase la Ram Records, Chase&Status a reușit să lanseze primul album din carieră, „More Than A Lot”, în anul 2008. Plin de imnuri drum’n’bass care i-au ajutat pe cei doi producători să-și creeze o reputație excelentă în domeniu, albumul conține și o serie de piese ce scot în evidență diversitatea muncii lor: colaborarea cu Plan B, pentru piesa „Pieces”, și single-ul „Against All Odds”, alături de Kano, care, pe BBC Radio 1, a stat pe prima poziție a clasamentului săptămâni la rând.

În 2009, duoul Chase&Status a început să lucreze tot mai mult pe partea de live, pregătind un show complet, cu nenumărate elemente vizuale spectaculoase, show ce a putut fi urmărit pentru prima dată în cadrul BBC Radio 1 Big Weekend. Spectacolul live îi include pe legendarul Andy Gargadeen la tobe și pe enigmaticul Rage ca MC. Show-ul reprezintă un amestec captivant de lumini și proiecții video, aducându-le celor doi de-a lungul timpului nu mai puțin de cinci turnee sold-out în Marea Britanie, trei turnee sold-out în Europa, alte două turnee sold-out în Statele Unite, precum și prezența în line-up-ul celor mai importante festivaluri din lume: Coachella, Pinkpop, Rock am Ring, Download, Rock Werchter și T in the Park, unde și anul acesta deține poziția de headliner.

Treptat, membrii Chase&Status au devenit doi dintre cel mai bine vânduți artiști din Marea Britanie, albumul lor „No More Idols” rămânând în clasamentele de specialitate timp de 35 de săptămâni, fiind premiat cu dublu disc de platină. Printre fanii duoului se numără artiști precum Jay Z, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Rihanna, Example și Tinie Tempah, alături de nume marcante ale drum’n’bass-ului – Andy C, Hype, Pendulum etc.

Anul acesta, B’estfest sărbătorește cea de-a șaptea ediție, fapt pentru care fanii festivalului sunt răsplătiți cu prețuri speciale, abonamentele pe trei zile putând fi achiziționate de pe www.MyTicket.ro la 150 de lei, urmând ca tichetele de o zi să devină disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Fanii B’estfest au șansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediției din 2012 în documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: Bestfest TV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
O nouă eră de parteneriat între China și Rusia. Anunțul făcut de Xi Jinping și...
×