BIBLIOTECA DIGITALĂ. Unde poți să descarci GRATUIT fascicule din cărțile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tabletă

BIBLIOTECA DIGITALĂ. Unde poți  să descarci GRATUIT fascicule din cărțile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tabletă
Publicat: 21/08/2012, 17:47
Actualizat: 28/09/2018, 01:02

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone România, în colaborare cu Editura Humanitas, lansează prima bibliotecă digitală de la metrou din România, unde persoanele pasionate de lectură vor putea descărca gratuit fascicule din cărțile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de rețeaua de telefonie mobilă pe care o folosesc.

Potrivit unui comunicat al operatorului, remis marți Agerpres, biblioteca digitală Vodafone va fi localizată la stația de metrou Piața Victoriei (M2) și va fi disponibilă publicului până la 31 octombrie 2012.

Biblioteca digitală Vodafone dispune în total de 49 de titluri de cărți și de 10 cărți audio. Un singur titlu este disponibil pentru descărcare gratuită pe telefonul lor mobil sau pe tableta, în varianta integrală – e-book-ul Mateiu I. Caragiale – ‘Sub pecetea tainei’. În cazul în care utilizatorii vor dori să achiziționeze orice alt titlu din ‘Biblioteca digitală Vodafone’, în varianta integrală, format e-book, aceștia vor fi redirecționați către website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpăra online titlul respectiv.

Din lista autorilor disponibili în ‘Biblioteca digitala Vodafone’ fac parte o serie de scriitori români precum Neagu Djuvara, Lucian Boia, Mircea Cărtărescu, Constantin Noica, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Radu Paraschivescu, dar și scriitori străini cum ar fi Amos Oz, Nikos Kazantzakis, Paulo Coelho, C.S Lewis sau Lev Tolstoi. Cele 10 cărți audio disponibile în biblioteca digitală sunt Ion Creanga; Lev Tolstoi – Cuponul fals; Mateiu I. Caragiale – ‘Remember’; Milan Kundera – ‘Morții vârstnici să cedeze locul morților tineri’; Mircea Cărtărescu – ‘Ruletistul’; Mircea Eliade – ‘La țigănci’; Gottfried August Burger – ‘Aventurile baronului Munchausen’; Franz Kafka – ‘Metamorfoza’; Gabriel Liiceanu – ‘Ce ne facem cu calul negru? Despre căderea în trup, dragoste și ipocrizie’; George Topârceanu- ‘El major și ea minora’. Lista completă a cărților și a autorilor din ‘Biblioteca digitala Vodafone’ este disponibilă la adresa www. bibliotecapemobil.ro.

Proiectul ‘Biblioteca digitala Vodafone’ a fost dezvoltat de Vodafone Romania, în parteneriat cu Editura Humanitas și Metrorex, cu sprijinul McCann Ericsson România.

Vodafone România este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, după venituri, cu 406,4 milioane de clienți în întreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 40 de rețele partenere în întreaga lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”