Biletele pentru concertul susținut de Queen și Adam Lambert la București, puse în vânzare joi

Biletele pentru concertul susținut de Queen și Adam Lambert la București, puse în vânzare joi
Publicat: 03/12/2015, 11:48

Biletele vor putea fi achiziționate începând cu ora 14.00, atât online, de pe www.eventim.ro, cât și din magazinele partenere, respectiv Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, informează organizatorii evenimentului.

Acestea sunt disponibile la mai multe categorii de preț, după cum urmează: 535,50 de lei – tribună, 310,50 de lei – golden circle, 220,50 de lei – gazon A și 126,00 de lei – gazon B. Acestor prețuri li se adaugă comisionul de ticketing.

Anul 2016 se anunță a fi unul al premierelor pentru publicul autohton, care va avea ocazia să vadă live, pentru prima dată în România, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale ultimilor ani, cel susținut de Queen și Adam Lambert.

Acesta este un eveniment marca Emagic Classics, platforma care a mai găzduit în trecut show-urile unor artiști internaționali celebri, precum Bob Dylan și Sting.

După o primă apariție împreună, în 2009, în finala show-ului „American Idol”, urmată de o reprezentație memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezență nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susținut numeroase concerte și show-uri televizate în perioada 2012 – 2013. În 2014, a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite ale Americii, devenit sold out, la finalul căruia Queen și Adam Lambert au primit titlul de trupa anului, la cea de-a 10-a ediție a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată, totodată, cea mai bună formație live a anului, în urma sondajului realizat de Ultimate Classic Rock.

Queen și Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susținut în seara de Anul Nou, lânga celebrul Big Ben din Londra, show-ul fiind transmis în direct pe TV și urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

Anul 2015 a însemnat un alt turneu sold out, artiștii bifând de această dată zece țări de pe continentul european: Marea Britanie, Franța, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveția, Cehia și Polonia. La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevărat record: 67 de concerte sold out în mai puțin de un an, performanță îndelung apreciată de presa internațională care lăuda intens noul proiect muzical.

Invitați recent în Brazilia să deschidă ediția din 2015 a festivalului Rock in Rio, unde trupa a cântat în urmă cu 30 de ani, la ediția inaugurală din 1985, Queen și Adam Lambert au profitat de ocazie și și-au prelungit vizita pe continent pentru un nou turneu. Biletele pentru cele șase concerte s-au epuizat în totalitate, momentul marcând o revenire spectaculoasă a trupei în America de Sud care, în anii ’80, i-a așteptat cu cel mai mare public reunit vreodată: cele două show-uri susținute în cadrul Rock in Rio în 1985 au atras un total de peste o jumătate de milion de spectatori – cel mai numeros public plătitor de bilet din istorie.

De-a lungul unei cariere de peste 40 de ani, Queen a adunat o listă colosală de premii, recorduri, prezențe în Hall of Fame, performanțe de neegalat de nicio altă trupă. Vânzări de sute de milioane de unități, inclusiv un număr fără precedent de albume și single-uri de top în clasamentele muzicale care continuă și în prezent să poziționeze trupa Queen în rândul primelor 10 cu cele mai mari vânzări pe iTunes. Acestor performanțe li se adaugă alte șapte premii Ivor Novello, un trofeu MTV Global Icon, două piese incluse în Grammy Hall of Fame – „We Will Rock You” și „We Are the Champions” – melodii care și în prezent sunt cel mai des folosite în timpul evenimentelor sportive din întreaga lume, transformând Queen într-una dintre cele mai iubite și apreciate trupe. Queen a reușit totodată performanța de a deveni prima trupă care a vândut peste șase milioane de copii ale unui album în Marea Britanie, cu materialul „Greatest Hits”, care a mai doborât un record: peste 1.422 de săptămâni în British Album Chart. Mai mult decât atât, statisticile arată că cel puțin una din trei familii de englezi deține o copie a albumului „Greatest Hits”, lansat în octombrie 1981.

În ciuda faptului că solistul trupei, Freddie Mercury, unul dintre cei mai talentați muzicieni ai scenei rock, a murit în 1991, Queen a rămas una dintre cele ma respectate trupe din istoria rock, posesoare a unui catalog impresionant de hituri care au rămas și în prezent la fel de actuale: „Bohemian Rhapsody”, „Another One Bites the Dust”, „Crazy Little Thing Called Love”, „Radio Ga Ga”, „Killer Queen”, „Fat Bottomed Girls”, „Bicycle Race”.

Cu o măiestrie compozițională impresionantă, virtuozitate muzicală și un talent nemărginit transpus în reprezentații live spectaculoase, Queen – Brian May, Freddie Mercury, Roger Taylor și John Deacon – a cucerit inimi și clasamente ca nicio altă trupă din istorie, moștenire ce continuă să dăinuie datorită devotamentului pe care May și Taylor, alături acum de Adam Lambert, îl păstrează pentru ceea ce Queen înseamnă cu adevărat.

Primul album semnat de Adam Lambert i-a adus acestuia nu doar un hit international, „Whataya Want From Me”, ci și o nominalizare la premiile Grammy, pentru Best Male Pop Vocal Performance. Cariera sa a început, așadar, cu dreptul, noul său material discografic, „Trespassing”, plasându-se direct pe locul întâi în clasamentul Billboard. Cel de-al treilea album, „The Original High”, a fost lansat în vara acestui an, înregistrând vânzări de peste 2,5 milioane de copii. Single-ul „Ghost Town” are deja peste 100 de difuzări, în timp ce clipul a înregistrat aproape 50 de milioane de vizualizări. Noul său single se va numi „Another Lonely Night”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
În urmă cu 203 ani, murea Napoleon Bonaparte. Cum a ajuns din simplu caporal un...