BLACK FRIDAY 2012. Care sunt termenii și condițiile impuse la cumpărarea produselor în VINEREA NEAGRĂ 2012

BLACK FRIDAY 2012. Care sunt termenii și condițiile impuse la cumpărarea produselor în VINEREA NEAGRĂ 2012
Publicat: 22/11/2012, 16:45
Actualizat: 22/11/2012, 16:45

Una dintre cele mai așteptate zile pentru „vânătorii” de reduceri, BLACK FRIDAY 2012, va fi marcată în mai multe magazine din România pe 23 noiembrie. Pentru cei care doresc însă să evite aglomerația, cumpărăturile online devin cea mai bună soluție.

Astfel, emag.ro, evomag.ro, oktal.ro, Flanco, Domo, Altex, F64, watchshop.ro, koyos.ro, libraria elefant.ro și site-ul PCGarage s-au înscris pe lista celor care vor propune oferte speciale VINEREA NEAGRĂ 2012.

Gandul.info îți spune tot ceea ce trebuie să știi despre condițiile impuse la achiziționarea de produse online.

Pe emag.ro comenzile se realizează diferit, în funcție de utilizator. Astfel, clienții noi trebuie să completeze un formular special în care îi sunt solicitate câteva date personale; pentru cei care au mai achiziționat produse eMAG sunt necesare doar introducerea adresei de e-mail și a parolei, iar datele folosite la ultima comandă se încarcă automat. Livrarea produsului se face la o dată alesă de client, prin intermediul curierului rapid, și este gratuită pentru comenzile care depășesc 90 lei. Pentru cele cu o valoare mai mică și care au mod de livrare curier se aplică cost de transport in valoare de 11.99 lei. De asemenea, produsele pot fi ridicate și din magazin.

Plata se poate face numerar la momentul recepționării comenzii, prin ordin de plată, în rate sau online, direct cu cardul.

Mai mult, comenzi online se pot face și de pe telefonul mobil, accesând m.emag.ro.

Returnarea produselor se poate face în termen de 30 de zile de la cumpărare, indiferent de motiv, fiind nevoie ca în prealabil să fie completat un formular online.

Pregătit pentru BLACK FRIDAY 2012 este și evomag.ro, unde comenzile pot fi efectuate doar cu ajutorul unui cont creat anterior. Plățile se pot face numerar (la sediu sau la livrare în București), prin card (la sediu sau online), prin ordin de plată, ramburs, prin trezorerie sau prin rate BRD Finance. Comenzile din București a căror valoare depășește 99 de lei sunt livrate gratuit; în țară, oferta este disponibilă doar în cazul în care valoare comenzii este de peste 999 lei. Mai mult, produsele sunt trimise clienților din alte localități doar după ce se are evidență intrarea banilor în cont.

Comenzile plasate pe Oktal.ro sunt procesate și livrate în maxim 3 zile pentru cei din București, respective 4 zile pentru alte localități din țară. Transportul produsului este gratuit dacă valoarea produselor comandate depășește suma de 500 Lei, în caz contrar taxa percepută fiind de 20 de lei. Atenție însă! Pentru produsele a căror greutate este mai mare de 10 kg, se plătește câte 1 Leu/fiecare kilogram suplimentar. Plata se poate efectua numerar (integral în lei) la sediul firmei sau cãtre comisionarul care efectuează livrarea, prin Ordin de Plata în contul Oktal, online cu cardul bancar, ramburs la primirea pachetului, în rate prin credit online Cetelem sau cu CardAvantaj (online sau la sediul firmei). Pentru aceia care doresc să renunțe la comandă, termenul este de 10 zile.

Pentru clienții Flanco, transportul gratuit al comenzilor este principalul avantaj. Astfel, indiferent de greutate sau de valoare, produsul este livrat fără a se percepe taxe. În București, produsuleste livrat prin curier în 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către un consultant de vânzări, iar în țară termenul este de 48 de ore.

De asemenea, chiar dacă a fost comandat online, produsul poate fi ridicat și din cel mai apropiat magazin Flanco din orașul cumpărătorului.

La Domo, termenul de livrare a produselor comandate online este comunicat de către departamentul speciaizat al retailerului și variaza de obicei între 24 ore și 5 zile lucratoare. Pentru produsele HiFi livrarea se face între 48 ore si 30 zile. Dacă pentru comenzile care depășesc 100 de lei, livrarea se face gratuit, pentru cele a căror valoare este mai mică se percepe o taxă de 15 lei. În plus, pentru produsele voluminoase care sunt livrate direct de Domo la o distanță mai mare de 15km de localitatea celui mai apropiat magazine, se plătește suplimentar un tarif de 1.5 lei/km (tur – retur). Plata se poate face în numerar la momentul recepționării produsului, prin ordin de plată, online cu cardul sau în rate, online.

Altex procesează comenzile online în termen de 24-48 ore, iar livrarea produselor se face, în funcție de stocul produselor în 24 – 48 ore lucratoare. Anularea comenzilor online se poate realiza numai prin e-mail, la adresa [email protected] , în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Retailerul atrage însă atenția că preturile produselor prezentate pe site-ul www.altex.ro sunt valabile numai pentru achizitiile online, respectiv rezervari online de produse, ele putând fi diferite de cele practicate în reteaua de magazine Altex.

Pentru clienții din București, F64 livreză produsul chiar în decursul zilei în care comanda a fost finalizată și confirmată, dacă finalizarea a fost efectuată până la ora 11:30, sau în termen de 24 de ore. Livrarea alte localități se face în 24 de ore pentru comenzile finalizate și confirmate până la ora 15:00 și în termen de 48 de ore pentru comenzile finalizate după această oră. Tarifele de transport sunt stabilite de firma de curierat. Clienții www.f64.ro pot returna produsele în 10 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

La watchshop.ro comenzile pot fi făcute doar în creării unui cont. Livrările se fac gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 250 ron, pentru cele mai mici taxa de transport fiind de 15 lei. În Bucuresti și județul Ilfov, cumpărătorul primește produsul în aceeași zi, prin intermediul unui curier. WatchShop vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Raiffeisen Bank, www.plationline.ro. Contravaloarea comenzii se poate face prin transfer bancar, cu ajutorul cardului de credit/debit sau prin ordin de plată.

Efectuarea unei comenzi online la koyos.ro se poate face chiar dacă utilizatorul nu are un cont, însă autentificarea se poate face chiar și prin intermediul contului de Facebook. Data livrării se calculează în funcție de momentul recepționării în contul KOYOS a plății integrale pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau în funcție de momentul acceptării comenzii pentru plata la livrare sau plata cu card. O eventuală returnare a produselor se face doar pe baza unui formular completat online și trimis la adresa [email protected]. Pentru fiecare livrare se aplică o taxă în valoare de 18 lei.

În cazul librăriei elefant.ro comenzile plasate online pot fi plătite online, cu ajutorul cardului sau numerar, la momentul recepționării produsului. Livrarea se face prin curier rapid, fiind disponibile mai multe opțiuni: „Curier 24h” , cu livrarea în aceeași zi, sau „București Express”, care presupune livrarea comenzii în 4 ore, în schimbul unui tarif standard de 30 lei. Totuși, pentru comenzile de peste 300 lei, livrarea se face gratuit.

Pentru a putea folosi site-ul PCGarage este necesară activarea cookie-urilor și Javascript în browserul utilizat. Efectuarea comenzilor se face doar în urma unei înregistrări prealabile, cu ajutorul unei adrese de mail valide. Produsul poate fi ridicat de la sediul PC Garage sau livrat prin intermediul unui curier. Plata se poate face numerar, online cu cardul, prin virament bancar sau în rate (diverse opțiuni). Clienții pot allege una dintre cele trei modalități de livrare: „Livrare Rapidă” (gratuit, livrare a doua zi), „Livrare Urgentă” (în 3 ore, contravaloarea acestui serviciu fiind de 29,00 lei) sau „Livrare Standard” (în ziua următoare). Transportul este asigurat de Fan Courier, iar costul livrărilor comenzilor care nu se încadreaza în promoția „Transport gratuit” (cele care depășesc 5 k) este de 1,24 de lei pentru fiecare kg suplimentar.

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor care promit reduceri substanțiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA

BLACK FRIDAY 2012. Românii se pot bucura și de oferte internaționale

BLACK FRIDAY 2012 în CIFRE. Cum se pregătesc retailerii români pentru sărbătoarea reducerilor. Ce stocuri au pregătit și la ce vânzări se așteaptă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni