BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor care promit reduceri substanțiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor care promit reduceri substanțiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA
Publicat: 23/11/2012, 17:27
Actualizat: 15/12/2014, 20:35

BLACK FRIDAY 2012 este ziua în care o serie de magazine de la nivel mondial promit reduceri substanțiale. În România, BLACK FRIDAY 2012, adică ziua de 23 noiembrie, se anunță a fi un eveniment plin de promoții.

Mai multe magazine promit oferte irezistibile, printre retailerii care participă la BLACK FRIDAY ROMÂNIA numărându-se Altex, Domo, F64, eMAG și Flanco.

Dacă la Domo sau la F64 clienții vor putea profita de promoții și pe perioada weekend-ului, la eMAG sau la Altex, cei interesați de achiziționarea unor produse la prețuri mai mici vor trebui să „vâneze” ofertele doar vineri, 23 noiembrie.

Mai jos puteți vedea lista magazinelor care promit reduceri substanțiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA.

● evoMAG, magazin online, anunță reduceri cuprinse între 30 și 70% pe data de 23 noiembrie. Ofertele promoționale pe acest site vor fi la laptopuri, tablete, telefoane mobile, aparate foto și electrocasnice. „Avem reduceri care urcă și până la 90%, dar acestea se vor aplica doar la produse te tip accesorii, precum căștile de telefoane”, a declarat pentru gândul Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Pentru a face față valului de cumpărături, reprezentanții magazinului spun că s-au pregătit din timp, nu doar cu produse cât mai multe și mai diversificate, ci și cu un server bine pus la punct. „Anul trecut, trebuie să recunoaștem că, la un moment dat, ni s-a blocat site-ul și nimeni nu mai putea intra. Anul acesta, dincolo de serverele noastre, vom apela și la niște servere externe, pentru a face față valului de cumpărători”, a precizat Pătrașcu. Dacă anul trecut de BLACK FRIDAY cei de la evoMAG au înregistrat venituri de 4 ori mai mari decât într-o zi obișnuită, anul acesta reprezentanții se așteaptă la venituri de 10 ori mai mari decât într-o zi obișnuită. Astfel, persoanele care vor să „vâneze” ofertele de pe acest site o pot face de pe data de 23 noiembrie, de la ora 9 dimineața și până pe data de 24 noiembrie, la ora 1.

● Magazinul online eMAG oferă de BLACK FRIDAY 2012, respectiv pe 23 noiembrie, reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. Clienții pot beneficia de aceste reduceri începând cu ora cinci dimineața, când vor putea achiziționa frigidere, mașini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%. „Anul trecut a fost anul în care am introdus BLACK FRIDAY. Vânzările, traficul și entuziasmul clienților au fost foarte mari și chiar am fost surprinși. Anul trecut am avut probleme cu serverele pentru circa 40 de minute. Anul acesta suntem pregătiți. Cu siguranță vom rămâne fără produse, dar am pregătit ceva special. Va fi un spectacol”, a declarat pentru gândul Iulian Stanciu, președintele grupului de companii eMAG, Flanco și Asesoft Distribution.

● Scotianul.ro, un site de reduceri colective, se alătură și el campaniei BLACK FRIDAY. Astfel, pe data de 23.11, începând cu miezul nopții, persoanele care vor să facă cumpăruri pe acest site vor avea posibilitatea de a alege din peste 100 de oferte cu reduceri de până la 97%. Persoanele interesate vor putea cumpăra vouchere la saloane de înfrumusețare, restaurante, clinici medicale, săli de fitness, produse, turism, auto și going out. „În mare parte, ofertele pot fi cumpărate într-un număr limitat de vouchere urmând să se blocheze automat în cazul în care este atins acest număr maxim”, a precizat Armando Dima, general manager.

● Retailerul de electronice și electrocasnice Altex participă și el la ediția din 2012 a BLACK FRIDAY. Pe 23 noiembrie vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice și electrocasnice, a anunțat compania pe site-ul oficial. Altex promite că nu va avea problema cu stocurile de BLACK FRIDAY. „Pe data de 14 noiembrie am oferit 20% reducere la toate produsele, fapt ce a dus la o creștere de 7 ori mai mare decât vânzările dintr-o zi normală, nu au existat probleme cu aprovizionarea cu marfa, așa că nu ne așteptăm să fie nici de BLACK FRIDAY„, au precizat reprezentanții retailerul de electronice și electrocasnice pentru gândul.

● Retailerul Domo a anunțat că va scoate produse la reducere de BLACK FRIDAY 2012. Mai exact, compania promite în perioada 19-23 noiembrie promoții în toate magazinele din țară pentru produse din toată gama disponibilă în prezent.

● WatchShop, magazin online cu ceasuri, s-a alăturat conceptului de BLACK FRIDAY. Reprezentanții magazinului au declarat pentru gândul că au pregătit reduceri cuprinse între 30 și 70%. Clienții vor putea alege din peste 2.500 de modele și 40 de branduri de ceasuri. Reprezentanții magazinului au spus că pentru a face față vânzărilor au trebui să își facă stocuri, mai ales că se așteaptă ca de BLACK FRIDAY să înregistreze vânzări de cinci ori mai mari decât într-o zi obișnuită. Cei interesați de ceasuri la promoție o pot face începând cu data de 23 noiembrie – ora 9 și până pe data de 24 noiembrie – ora 9.

● ToysMall, magazin online de jucării, se alătură campaniei Black Friday cu peste 500 de jucarii care vor avea reduceri de până la 30%, promit reprezentanții site-ului. Printre categoriile de jucarii care vor intra în campania de reduceri sunt păpuși, mașini și alte autovehicule râvnite de băiețeii cu imaginație, instrumente muzicale de jucărie, jocuri de construcție performante și jucării de pluș. Cu un sigur click, pe 23 noiembrie 2012, între orele 00.00 și 23.59, de pe acest site se vor putea cumpăra o gamă largă de jucării.

● Librăria online Elefant.ro intră și ea în competiție de BLACK FRIDAY. Dincolo de cărți, de pe acest site se mai pot cumpăra DVD cu filme și muzică. Reprezentanții magazinului promit oferte irezistibile. „Vom avea reduceri de până la 90% pentru peste 50,000 de articole”, a declarat pentru gândul Alen Todorov, director de marketing la Elefant.ro. Pentru că știe că românii profită de astfel de promoții, Todorov a precizat că au început să se facă proviziile pentru BLACK FRIDAY 2012 încă din luna octombrie. Acesta nu este primul an când această librărie virtuală participă la un astfel de eveniment. Potrivit reprezentanților, anul trecut de BLACK FRIDAY s-au înregistrat încasări echivalente cu cele ale unei săptămâni normale. Persoanele interesate își vor putea face cumpărăturile de la acest magazin online pe data de 23 noiembrie, după ora 7.

● PCGarage, magazin online, a pregătit și el o serie de promoții greu de rezistat. Reprezentanții spun că anul acesta de BLACK FRIDAY clienții își vor putea cumpăra laptopuri, telefoane și tablete la prețuri reduse cu până la 80%. Anul acesta reprezentanții de la PCGarage se așteaptă la vânzări de trei ori mai mari decât cele înregistrate anul trecut de BLACK FRIDAY și de cinci ori mai mari decât o zi normală.

● Utilizatorii site-ului Okazii.ro vor beneficia de reduceri de preț de până la 70% pentru un număr de peste 100.000 de produse, promit reprezentanții paginii web. Persoanele care vor intra pe acest site pe data de 23 noiembrie 2012, între orele 00:00 și 24:00 vor putea achiziționa la preț redus produse electronice și electrocasnice, telefoane mobile și accesorii, cărți, jucării sau articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. În campania Black Friday își anunță prezența și V46 Outlet, La Redoute, TinaR, TheBodyShop, Ivatherm, Toyz, Clevertoys, Quick Mobile și retailer-ul DOMO, care aduce pe Okazii peste 100 de produse electronice și electrocasnice, cu reduceri de până la 50%.

● Magazinul on line KOYOS.ro participă pentru al treilea an consecutiv la BLACK FRIDAY. Oferta celor de la KOYOS.ro de BLACK FRIDAY de anul acesta vine cu două noi categorii de produse, respectiv electrocasnice mari și produse pentru baie, promit reprezentanții, care spun că reducerile pe data de 23 noiembrie vor urca până la 80%. Pentru ediția de anul acesta, am suplimentat stocurile, am optimizat site-ul și am organizat logistic atât depozitul central, de unde se va face livrarea de produse electrocasnice mari, produse pentru băi, televizoare, cât și cele două depozite tampon din București: cel din Băneasa și cel din Știrbei Vodă. Sperăm ca anul acesta să depășim succesul de anul trecut, când valoarea comenzilor înregistrate de Black Friday a fost comparabilă cu valoarea comenzilor derulate în două săptămâni normale”, a precizat Dana Iorga, director general. Din experiența anilor trecuți, reprezentanții magazinului online se așteaptă ca tabletele, telefoanele mobile și electrocasnicele să fie în topul preferințelor clienților, precum și laptop-urile, componentele PC și televizoarele. Campania Black Friday va începe la acest magazin online vineri, 23 noiembrie, ora 06:00.

● F64 Studio se alătură campaniei BLACK FRIDAY cu o serie de reduceri semnificative pentru toate categoriile de produse. Organizatorii promit reduceri de până la 50% pentru echipamente din toate gamele. Ofertele promoționale se vor aplica atât la aparatelor foto din categoria compactelor, cât și DSLR-urilor și aparatelor profesionale high-end. Totodată, se vor aplica reduceri și la aparatelor mirrorless, una dintre categoriile de echipamente cele mai căutate datorită dimensiunilor compacte și performanțelor excelente, tot mai apropiate de cele ale DSLR-urilor. Nu vor fi uitate nici accesoriile, de la trepiede până la lumini și fundaluri de studio. Marian Alecsiu, general manager F64 Studio: „Dacă anul trecut am preferat să avem o campanie de reduceri în ziua de 11.11.2011, când toate produsele au beneficiat de 11% reducere, anul acesta am hotărât să ne alăturăm inițiativei BLACK FRIDAY. Am pregătit deja stocul, avem mii de unități care vor beneficia de reduceri”, a declarat Marian Alecsiu, general manager F64 Studio. Reprezentanții estimează o creștere cu 100% a vânzărilor comparativ cu o zi de vineri obișnuită și o creștere semnificativă a traficului pe site. Pentru ca utilizatorii să nu întâmpine nici o dificultate, F64 are în permanență un server de backup menit să susțină creșterea numărului de vizitatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice