Black Sabbath lansează un nou single

Black Sabbath lansează un nou single
Publicat: 11/04/2013, 19:00
Actualizat: 02/02/2019, 04:17

Trupa britanică Black Sabbath va apărea în calitate de invitat special într-un episod din ultimul sezon al serialului „CSI: New York – Criminaliștii” și va lansa cu această ocazie un nou single, informează hollywoodreporter.com.

Noul single al celebrei trupe britanice se intitulează „The End is the Beginning”, face parte din următorul album al trupei, intitulat „13”, și va fi lansat într-un episod al serialului „CSI: New York – Criminaliștii”, care va fi difuzat pe 15 mai, au anunțat, miercuri, reprezentanții postului de televiziune CBS.

În acest episod, grupul Black Sabbath susține un concert la care vor asista câteva dintre personajele principale din acest serial TV.

„Atunci când am aflat că trupa Black Sabbath era interesată să lanseze un single în «CSI: New York – Criminaliștii», extras de pe primul lor album din ultimii 35 de ani, am devenit cu adevărat entuziasmați. Mulți dintre noi sunt fani de mulți ani ai acestui grup”, a declarat Don McGill, producătorul executiv al serialului.

Grupul Black Sabbath intenționa să lanseze acest album, al 19-lea din carieră, în toamna anului 2012, dar a decis în cele din urmă să îl lanseze pe 11 iunie 2013.

„CSI:New York – Criminaliștii” este inspirat din seria „CSI: Crime Scene Investigation”. Personajele fac parte dintr-o echipă de anchetatori judiciari și folosesc tehnologii de vârf pentru a analiza probele criminologice și pentru a ancheta o serie de crime comise în orașul New York.

Membrii legendarului grup britanic au început încă de anul trecut înregistrările pentru noul album – primul material original după „Never Say Die!” din 1978 – și au confirmat că noul disc, care se va intitula „13”, va ajunge în magazine în luna iunie.

Înregistrările pentru piesele de pe acest album au fost încetinite de problemele de sănătate ale chitaristului Tony Iommi, diagnosticat cu cancer, însă colegii lui speră că acesta se va simți suficient de bine pentru a susține alături de ei o serie de concerte în 2013.

Veteranii britanici au anunțat, în noiembrie 2011, că trupa Black Sabbath se va reuni în componența originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării primului album din ultimii 33 de ani.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componență. Cei patru muzicieni din componența originală s-au mai reunit în 1998, când au lansat albumul live „Reunion”, și apoi au mai susținut concerte împreună, în anii 2000.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne și-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo. Albumul solo „No More Tears”, lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA și a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului și a criticilor. Următoarele albume – „Ozzmosis” (1995), „Down to Earth” (2001), „Under Cover” (2005), „Black Rain” (2007), deși nu au mai avut același succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne a susținut un concert și la București, în octombrie 2011, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat „Scream”, lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 și a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Manechinul a vrut să atragă atenția burlacilor milionari de la Miami și a apărut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Exercițiul „extraordinar” care crește longevitatea și reduce riscul de atac de cord