Bodyguard: MICHAEL JACKSON a ordonat ca fratele său Randy să fie ÎMPUȘCAT, într-un acces de furie alimentat de medicamente și paranoia

Bodyguard: MICHAEL JACKSON a ordonat ca fratele său Randy să fie ÎMPUȘCAT, într-un acces de furie alimentat de medicamente și paranoia
Publicat: 07/05/2012, 12:49
Actualizat: 09/06/2012, 04:51

Michael Jackson a ordonat ca fratele său Randy Jackson să fie împușcat, în urma unei altercații pe care a avut-o cu acesta, într-un acces de furie alimentat de medicamente și paranoia, a declarat unul dintre bodyguarzii cântărețului american, într-un articol publicat în tabloidul britanic The Sun.

Matt Fiddes, un expert britanic în arte marțiale, a lucrat ca bodyguard pentru Michael Jackson, informează contactmusic.com. El susține că starul american era prins într-un veritabil „război” cu frații săi, care dura de mai mulți ani.

„Ei erau disperați, încercând să îl convingă să semneze un contract de 500 de milioane de dolari, pentru a susține împreună un turneu mondial de reunire a grupului Jackson Five”, a spus Fiddes.

În același articol publicat în tabloidul The Sun, Fiddes spune că Michael Jackson devenise o „epavă paranoică” în 2005, înconjurându-se de gărzi de corp provenind din mișcarea religioasă Nation of Islam, care aveau misiunea de a interzice accesul membrilor familiei Jackson în celebra fermă Neverland a megastarului.

Potrivit declarațiilor lui Matt Fiddes, disputa a atins un punct culminant în momentul în care Randy a încercat să treacă de bodyguarzi pentru a vorbi cu Michael, într-una dintre reședințele închiriate de celebrul cântăreț american. Michael le-a ordonat, atunci, bodyguarzilor săi să îl împuște pe Randy. Din fericire, acest lucru nu s-a produs, iar Fiddes spune că Michael Jackson „își pierduse mințile din cauza medicamentelor” pe care le lua în acea perioadă.

Dependența de medicamente a celebrului cântăreț american a fost expusă tot mai mult în mass-media, în anii de după moartea artistului, și tot mai multe surse afirmă că arsurile suferite de Michael Jackson în timpul filmărilor pentru o reclamă a companiei Pepsi s-au aflat la originea declanșării acelei dependențe.

Matt Fiddes este aceeași persoană care a declarat pentru The Sun, săptămâna trecută, că Michael Jackson a avut o relație amoroasă cu Whitney Houston. Potrivit declarațiilor sale, starul american era obsedat în ultimii ani din viața sa de starleta canadiană Pamela Anderson, o disprețuia pe Madonna și își ura atât de mult culoarea pielii încât aproape și-a ars tegumentul de pe organele genitale și picioare încercând să-i deschidă culoarea cu creme speciale de albire.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispășirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului