• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Butonul care te salvează atunci când trimiți un e-mail greșit

Business Insider publică un material despre o caracteristică a serviciului de e-mail de la Google, care permite utilizatorilor să anuleze un e-mail trimis.

Este vorba despre Undo Send de la Gmail, care oferă utilizatorilor un timp de 30 de secunde în care un e-mail trimis poate fi „întors”. Această caracteristică este foarte utilă în momentul în care se trimite un e-mail unui destinatar greșit sau se apasă pe Reply All în loc de Reply.

Iată mai jos pașii care trebuie urmați pentru a activa funcția Undo Send:

1. Click pe iconița de Settings din dreapta sus


2. Click pe tabul Labs


3. Click pe Enable la Undo Send

4. După ce apăsați Save Changes, în momentul în care trimiteți un mail, apare opțiunea de Undo.


 

Inchide