Când a văzut ce se întâmplă, taximetristul A ÎNREGISTRAT TOT: Paris Hilton surprinsă într-un moment scandalos

Când a văzut ce se întâmplă, taximetristul A ÎNREGISTRAT TOT: Paris Hilton surprinsă într-un moment scandalos
Publicat: 22/09/2012, 14:05
Actualizat: 30/07/2014, 02:23

Starleta Paris Hilton este aspru criticată în presa americană, după ce a spus, într-o discuție purtată cu un prieten, într-un taxi, că „cei mai mulți dintre bărbații homosexuali au probabil SIDA”, informează thesun.co.uk.

Starleta a făcut această declarație șocantă pe 7 septembrie, la New York, și a fost înregistrată de șoferul care conducea acel taxi.

Paris Hilton, în vârstă de 31 de ani, purta în acel moment o discuție cu un bun prieten de-al ei, un model profesionist care este gay, iar discuția avea ca subiect central site-ul de întâlniri online Grindr, destinat persoanelor homosexuale.

Prietenul starletei îi explica acesteia felul în care funcționează site-ul Grindr: „Să zicem că mă conectez pe Grindr, iar cineva care este deja conectat pe Grindr se poate afla chiar în aceeași clădire. Site-ul îți indică locul exact în care se află fiecare utilizator. Poți să îl întrebi pe un tip: «Salut, ai chef să facem sex?». El ar putea să se afle la etajul al șaselea din aceeași clădire”.

Șocată de aceste dezvăluiri, starleta a spus: „«Să facem sex?» Bărbații gay sunt cei excitați oameni din lume. Sunt dezgustători. Omule, cei mai mulți dintre ei au probabil SIDA. Mi-ar fi atât de frică, dacă aș fi un bărbat gay. Cel mai probabil aș muri de SIDA”.

Șoferul acelui taxi care a înregistrat convorbirea s-a declarat la rândul său șocat de declarația starletei.

„Nu-mi venea să cred că Paris putea să zică așa ceva și eram șocat de felul în care ea vorbea despre bărbații gay”, a declarat șoferul de taxi pentru site-ul Radaronline.com.

Agentul de presă al starletei susține, însă, că declarațiile acesteia au fost scoase din context, adăugând că acele declarații au fost făcute pentru a sublinia pericolul sexului neprotejat făcut cu persoane străine cunoscute pe internet.

El susține că înregistrarea audio prezintă doar ultima parte a conversației.

„Șoferul de taxi care a realizat înregistrarea a prezentat doar o parte din acea conversație. Ea nu a dorit în niciun fel să facă afirmații peiorative la adresa tuturor bărbaților gay. Paris Hilton este o mare susținătoare a comunității gay și nu ar face niciodată în mod intenționat declarații negative despre orientarea sexuală a vreunei persoane”.

Ulterior, starleta americană și-a cerut scuze pentru declarațiile făcute la adresa bărbaților homosexuali, spunând că acele fraze nu reprezintă sentimentele ei reale pe care le are pentru comunitatea gay.

Într-o declarație postată de site-ul organizației Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), Paris Hilton a precizat: „Îmi pare atât de rău și sunt atât de supărată pentru durerea pe care le-am cauzat-o prietenilor mei gay, fanilor și familiilor lor, prin comentariile dezvăluite recent. Aceea era o discuție privată cu un prieten și discuția noastră nu caracterizează întreaga comunitate gay. Ar fi ultimul lucru pe care aș fi vrut să-l fac și nu pot să descriu în cuvinte cât de mult îmi doresc să pot să îmi retrag fiecare dintre cuvintele acelea”.

Starleta susține acum că persoanele gay sunt printre aceia care o inspiră cel mai mult dintre toți oamenii pe care îi cunoaște, întrucât mulți dintre ei au reușit să depășească momentele dificile din viață, când au fost agresați, brutalizați și intimidați.

„Oamenii gay sunt cei mai puternici pe care îi cunosc, ei m-au inspirat cel mai mult. E atât de greșit ca oamenii să îi agreseze și întimideze pe alții doar pentru că aceștia sunt gay. Nimeni nu trebuie să treacă prin așa ceva. Încă o dată, îmi pare atât de rău, regret din tot sufletul și mă simt complet oribil”, a adăugat Paris Hilton.

Paris Hilton este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume.

Între 2003 și 2007, Paris a participat, alături de cea mai bună prietenă a ei din acea perioadă, Nicole Richie, la reality-show-ul „The Simple Life”, iar în 2008 a fost protagonista unui format TV similar, în care își căuta o nouă prietenă.

În 2007, starleta a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a încălcat termenii impuși în perioada de libertate condiționată, după un accident rutier, iar în 2010 a fost condamnată pentru posesie de droguri.

Între timp, ea a lansat mai multe colecții vestimentare internaționale, un parfum și o linie de pantofi.

De asemenea, ea s-a lansat și în industria muzicală. Albumul de debut al starletei americane, „Paris”, lansat în 2006, a generat opinii împărțite în rândul criticilor muzical.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului