Când va ajunge în România Robbie Williams, care va susține un concert vineri în Piața Constituției

Când va ajunge în România Robbie Williams, care va susține un concert vineri în Piața Constituției
Publicat: 16/07/2015, 09:41

Avionul privat care îl va aduce pe Robbie Williams în România va ateriza joi, la ora 18.10, la terminalul Țiriac Air din Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, au precizat sursele citate.

Peste 60.000 de spectatori sunt așteptați la concertul pe care cântărețul britanic Robbie Williams îl va susține în Piața Constituției din București, vineri seară.

Lucrările de amenajare a scenei, care măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producție este pregătită de 300 de membri ai staff-ului artistului și 150 de mașiniști, iar paza va fi asigurată de 600 de agenți de securitate, potrivit unui comunicat remis, miercuri, agenției MEDIAFAX de Telekom România, sponsorul principal al concertului.

Totodată, fanii artistului care nu pot să ajungă la concert pot să îl urmărească live, online, pe www.telekomtv.ro și prin intermediul aplicației de mobil Telekom TV. În acest sens, utilizatorii, clienți Telekom sau nu, sunt invitați să își rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale până vineri, la ora 13.00.

În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul la televiziunea Dolce Info (poziția 100 SD sau 440 HD), vineri, începând cu ora 20.00.
Înregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se poate face pe www.telekom.ro. Informațiile complete despre înregistrare, atât pentru clienții Telekom, cât și pentru cei care nu utilizează serviciile Telekom, sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internațional „Let me Entertain You”, care se desfășoară în peste 10 țări.

Accesul la concertul pe care cântărețul britanic Robbie Williams îl va susține în Piața Constituției din București, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

În deschiderea concertului susținut de Robbie Williams vor susține recitaluri artistul britanic Lemar și cântăreața Delia.

Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, și a mai inclus show-uri în orașe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) și Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute și de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice