Când va fi lansat sezonul 8 din „Game of Thrones”. O protagonistă a serialului a făcut marele anunț

Redactor:
Gândul
Când va fi lansat sezonul 8 din „Game of Thrones”. O protagonistă a serialului a făcut marele anunț
Detalii pe Gândul.

 

„Am început filmările în octombrie și am realizat 10% din producție. Lăsând gluma la o parte, ne rămân încă șase sau șapte luni (…) Sunt cu adevărat încântată de ceea ce va urma. ‘Game of Thrones’ va ieși în 2019. X-Men: Dark Phoenix în noiembrie 2018. Apoi, am câteva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevărat entuziasmată de viitor”, a spus Sophie Turner.

Actrița a mai spus, în interviul acordat Variety, că, odată ce au citit scenariul, cu toții și-au dat seama că producția se apropie de final, lucru care i-a făcut să fie mai prietenoși, mai apropiați și să lege o relație specială. 

„Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a mai spus Turner. 

 

 

Inchide