Cântăreață, disperată să își micșoreze fundul după ce și-a făcut o procedură ieftină în Turcia: Cum arată – FOTO / VIDEO

Cântăreață, disperată să își micșoreze fundul după ce și-a făcut o procedură ieftină în Turcia: Cum arată - FOTO / VIDEO
Publicat: 22/10/2019, 12:17
Cântăreața din Oslo, Norvegia, a dezvăluitt pe blogul personal că va călători la Los Angeles pentru a i se reversa procedura de mărire a fundului.

Sophie, care are peste 400.000 de followeri pe Instagram, a povestit experiența ciudată prin care a trecut atunci când s-a supus procedurii de mărire a fundului.

Aceasta a sugerat că rezultatele „nenaturale” ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru persoanele care vor să aleagă opțiunea cea mai ieftină.

„M-am săturat să am un fund care nu arată natural. Nu m-am gândit cum va arăta pe termen lung, mai ales când voi avea 50 de ani”, a explicat starul social media.

„Acum, după ce m-am mai maturizat, mi-am dat seama că deziciile pe care le iau, fie că țin de aspectul fizic sau de sănătatea mentală, ar trebui să fie unele cu care pot trăi întreaga viață”, a continuat aceasta.

De asemenea, aceasta și-a avertizat cititorii că procedurile ieftine nu sunt și durabile.

Foto: @sophieelise / Instagram

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase