Cântăreața Hélène Ségara, diagnosticată cu o maladie rară

Cântăreața Hélène Ségara, diagnosticată cu o maladie rară
Publicat: 17/10/2013, 18:42
Actualizat: 31/07/2014, 16:28

Cântăreața franceză Hélène Ségara a dezvăluit într-un interviu recent faptul că suferă de o maladie autoimună, cu care a fost diagnosticată în urmă cu șase luni, informează lefigaro.fr.

Victimă a curiozității maladive a mass-media, după apariția ei într-o emisiune difuzată de postul de televiziune francez D8, cântăreața Hélène Ségara a vorbit într-un interviu acordat revistei Gala despre starea ei de sănătate.

Hélène Ségara a reapărut în mass-media franceză după o perioadă de pauză, mai întâi pentru că a lansat un disc cu coveruri după piese interpretate de Joe Dassin, intitulat „Et si tu n’éxistais pas”. Acesta nu a fost însă singurul motiv pentru care artista franceză a ținut prima pagină a ziarelor franceze în ultima vreme. Fanii artistei s-au declarat îngrijorați pentru starea ei de sănătate, după participarea cântăreței la emisiunea „Touche pas à mon poste”, prezentată de Cyril Hanouna, pe postul D8. Hélène Ségara a apărut în această emisiune cu fața foarte umflată, fapt care a generat o multitudine de zvonuri în presa franceză. Răspunsul ei nu a întârziat, cântăreața precizând de curând că urmează un tratament medical pe bază de cortizon.

În urmă cu câteva zile, artista a vorbit în premieră despre această perioadă dificilă din viața ei într-un interviu acordat revistei Gala. Cântăreața franceză a declarat: „În urmă cu șase luni, m-am trezit că nu mai vedeam nimic cu ochiul stâng”.

Hélène Ségara spune că a fost transportată de urgență la spitalul Hôtel-Dieu din Paris. „După ce am făcut toate analizele posibile, inclusiv puncții lombare, RMN și ecografii, am sfârșit prin a cunoaște un renumit profesor care m-a diagnosticat cu o maladie foarte rară”, a adăugat cântăreața.

Artista nu a dezvăluit însă în acel interviu numele bolii cu care a fost diagnosticată. „Nu este nici scleroză în plăci, nici poliartrită. Această boală nu ucide, din fericire”, a subliniat cântăreața, pentru a-și liniști admiratorii, care au aflat cu această ocazie că artista lor preferată nu s-a vindecat însă complet. „Mi-am recuperat o parte din vedere la ochiul drept. Ochiul stâng a putut fi salvat”, spune cântăreața. Hélène Ségara recunoaște că această situație poate să devină un handicap pe plan artistic și că acea boală ar putea să o deranjeze în timpul concertelor.

Descoperită de producătorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Hélène Ségara a debutat cu albumul „Coeur de verre”. Albumul de debut a fost foarte bine primit în Franța și Belgia. Astfel, vocea puternică și caldă a făcut-o remarcată de marele tenor italian Andreea Bocelli. În anul 1999, Hélène Ségara a cântat în duet cu Andreea Bocelli versiunea franco-italiană a melodiei care a dat titlul albumului „Vivo per lei”, vândut în peste un milion de exemplare. A urmat rolul frumoasei Esmeralda, din piesa de teatru muzical „Notre Dame de Paris”, care a cunoscut un succes fenomenal în toată lumea.

De-a lungul timpului, vocea puternică și catifelată a cântăreței a răsunat pe cele mai mari scene din Franța, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elveția și Canada. Prin timbrul deosebit al vocii, sensibilitatea, eleganța, și finețea ei, Hélène Ségara a reușit mereu să creeze o legătură unică cu publicul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
5 construcții impresionante pe care merită să le vezi măcar o dată in viață