Gândul
10.02.2020
Sport & Mișcare

Care este secretul prin care Marian Godină se menține într-o formă fizică impecabilă

Care este secretul prin care Marian Godină se menține într-o formă fizică impecabilă

Celebrul polițist „mascat” și autor de cărți Marian Godină a dezvăluit în exclusivitate pentru CSID.ro care secretul menținerii sale în formă fizică: este aproape mereu disciplinat în privinţa alimentaţiei şi nu face rabat de la mişcare.

Peste 500.000 de oameni îl urmăresc pe Marian Godină pe reţeaua de socializare Facebook, mulţi dintre ei rezonând cu ideile fostului poliţist de la Brigada Rutieră, actualmente poliţist „mascat” în Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS).

Având în vedere că „mascaţii” au o meserie periculoasă, care presupune intervenţii în forţă pentru prinderea infractorilor periculoşi ori violenţi, condiţia fizică este esenţială pentru practicarea cu succes a acestui job.

Iar Marian Godină demonstrează, prin pozele făcute la sala de sport, că nu are carenţe la acest capitol.

„Încerc să am minimum cinci mese zilnic, dar nu îmi iese întotdeauna, mai ales din cauza jobului, care presupune deplasări, ore peste program, misiuni inopinate de la trei dimineaţa etc. Acelea sunt zilele în care programul meselor mi se dă peste cap”. Vezi aici care este meniul lui Marian Godină din zilele normale.

Inchide