Care va fi numele noului bebeluș regal din Marea Britanie. Cele mai vehiculate variante și propunerile care acum ar câștiga detașat la casele de pariuri

Care va fi numele noului bebeluș regal din Marea Britanie. Cele mai vehiculate variante și propunerile care acum ar câștiga detașat la casele de pariuri
Publicat: 06/04/2018, 23:47

Până acum favoritul este Mary, cu șanse de trei la unu, conform pariurilor făcute.„De departe cel mai popular nume, atât în volum, cât și ca miză, este Mary. Am primit mii de pariuri pe acesta, atât de multe încât a trebuit chiar să suspendăm procesul acum câteva săptămâni. Inițial, numele a avut o șansă de 20/1, iar acum a ajuns la o cotă de 3/1″, a declarat un reprezentant al Betfair.

Imediat după Mary, favoritele sunt Alice sau Victoria, cu 5/1 șanse fiecare ca bebelușul să se numească astfel. William și Kate ar mai putea să-și boteze fetița și după Regina Elisabeta a IIa, cu o cotă de 11/1.

În ceea ce privește sexul bebelușului, pariurile au înclinat atât de mult către genul feminin încât casele de pariuri au încetat să mai accepte bilete pe acest criteriu. Chiar variantele favorite confirmă că aproape toată lumea crede că va fi fată, astfel că pariurile nu-și mai aveau rostul.

Dacă, însă, noul bebeluș regal va fi băiețel, publicul nu prea stie exact la ce să se aștepte.„Când vine vorba despre nume de băieți, Edward a fost de departe cel mai popular nume, cu șanse de 8 la 1, urmat de Arthur”, au mai declarat reprezentanții casei de pariuri. Alții au pariat pe Fredrick, Albert, James, Phillip și Alexander.