• Publicat:
Magazin

Carmen Harra știe deja cine va fi noul președinte! Previziunile ei sunt clare. Surpriză majoră în turul doi: „E pe muchie de cuțit…”

Carmen Harra știe deja cine va fi noul președinte! Previziunile ei sunt clare. Surpriză majoră în turul doi: „E pe muchie de cuțit…”
Carmen Harra, celebră pentru previziunile ei, a vorbit recent despre ce se va întâmpla în turul I al alegerilor prezidențiale din România - 10 noiembrie și turul II - din 24 noiembrie. Cine sunt favoriții pentru al doilea scrutin?

„Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece și lucruri pozitive. Și, după ce a cerut data de naștere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. „Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână…

Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra, pentru wowbiz.ro.

Harra plusează și spune că pe viitor vom avea și un președinte femeie.”Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea… Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”

Carmen Harra a făcut avere de pe urma unei cărți best seller și are un succes imens în SUA.

„În prima mea lună în America am făcut 10.000 de dolari. Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază”, a spus Carmen Harra.

„Eu câștig bani din mai multe surse. Sunt consilier de cuplu, iar în America un consilier câștigă între 400 și 600 de dolari pe ședință. Eu am lucrat peste 20 de ani ca și consilier, aveam biroul pe cel mai scump bulevard din lume, pe Fifth Avenue în New York, peste drum de Plaza Hotel. La mine veneau Jennifer Lopez, Hillary Clinton și alte celebrități. Eu însă aș putea să trăiesc și din drepturi de autor acum. Încă de la primele cărți publicate am luat sute de mii de dolari. Cărțile au mers foare bine. Prima carte pe care am publicat-o în urmă cu 20 de ani, „Karma de fiecare zi” a fost tradusă în 20 de zile și îmi vin și acum bani din drepturile de autor pe ea”, a mai spus Carmen Harra.

Harra are o avere de circa 40 milioane de dolari, case în Florida, New York, mașini de lux și bijuterii.

foto: evz.ro

 

Inchide