Cât costă o scrisoare de dragoste a unui celebru muzician

Cât costă o scrisoare de dragoste a unui celebru muzician
Publicat: 19/04/2016, 18:22
Actualizat: 01/11/2016, 11:33

În scrisoare, rapperul american scrie despre dragostea sa pentru Prince, dar și despre o dragoste neîmpărtășită.

„As u will soon find out, I do not spare words, I say what I feel. So if something I say scares u please don’t panic because I tend 2 get over emotional”/ „După cum vei afla în curând, nu cruț cuvintele, ci spun ceea ce simt. Așa că dacă ceva din ce spun, te sperie, te rog, nu te panica pentru că am tendința să devin prea emoțional”, sunt câteva dintre rândurile scrie de rapper.

Scrisoarea de dragoste, dar și răspunsul fetei, pe care Tupac a poreclit-o Beethoven, sunt puse în vânzare de casa de licitații Moments In Time.

Se așteaptă ca prețul documentelor să atingă suma de 35.000 de dolari (24.500 de lire).

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum „California Love” și „Ghetto Gospel”, se afla pe scaunul pasagerului în mașina proprietarului studioului de înregistrări Death Row în momentul în care a avut loc atacul în urma căruia și-a pierdut viața. Cei doi au fost implicați într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puțin timp înainte de incident.

Tupac Shakur a fost grav rănit, iar, șase zile mai târziu, a încetat din viață, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la vârsta de 25 de ani, pe 13 septembrie 1996.