Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat
Publicat: 01/10/2013, 11:37
Actualizat: 03/02/2019, 11:11

Actorii Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat și au decis să acorde mariajului lor o a doua șansă, informează contactmusic.com.

Potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Sun, Michael Douglas a revenit în reședința pe care cuplul o deține la New York și locuiește din nou alături de soția sa.

Cei doi actori i-au șocat pe fanii lor atunci când au anunțat că s-au despărțit, în august, după o căsnicie de 13 ani. De atunci, Michael Douglas a infirmat zvonurile despre un eventual divorț al cuplului, spunând că acele probleme din viața de familie reprezintă doar „o situație temporară”.

Potrivit unei surse citate de The Sun, Catherine Zeta-Jones i-a permis soțului ei să revină în reședința pe care cuplul o deține la New York, în care actrița locuiește alături de cei doi copii ai cuplului, Dylan și Carys.

„Michael a rugat-o pe Catherine să ofere căsniciei lor o nouă șansă, iar ea a fost de acord. Împăcarea lor nu a fost făcută doar de dragul copiilor. Atunci când se simt bine, se înțeleg uimitor de bine și acum au decis să își rezolve problemele acasă”, a declarat sursa citată.

Actrița galeză a fost văzută purtând din nou verigheta primită de la Michael Douglas, sâmbătă seară, la o gală organizată la New York. Catherine Zeta-Jones a participat la gala organizată de New York Dance Alliance Foundation, la NYU Skirball Center for the Performing Arts, unde a primit distincția Ambasador al Artelor.

Înainte de despărțirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui cancer la gât, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară.