Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei ca Smiley, Alex Velea sau Ruby să îți cânte la o petrecere privată. Ce alte pretenții mai au vedetele pe lângă onorariu

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei ca Smiley, Alex Velea sau Ruby să îți cânte la o petrecere privată. Ce alte pretenții mai au vedetele pe lângă onorariu
Publicat: 15/09/2014, 10:37

Smiley este cel mai scump artist atunci când vine vorba de participarea sa la evenimente private, fie că e vorba de o nuntă sau de o petrecere a vreunei corporații. Pentru un show marca Smiley într-un cadru privat trebuie să scoți din buzunar peste 10.000 de euro. Acesta este urmat la jumătate de preț de Andreea Bănică aceasta cere până la 4.500 de euro numai pentru prestația ei.

Care sunt onorariile dar și ce alte pretenții au cei mai în vogă cântăreți ai României puteți citi mai jos.

● Andreea Bănică cere între 2.500 și 4.500 de euro pe cântare, în funcție de locul în care trebuie să presteze. Astfel, pentru a câta la balurile bobocilor cere 2.500 e euro, în timp ce pentru a participa la petrecerile private ale corporațiilor artista cere 4.500 de euro. Asta nu este tot. În cazul în care evenimentul are loc în provincie, pretențiile cresc simțitor. Artista nu acceptă orice fel de cazare, ci vrea să îi fie asigurată cazarea la un hotel de cel puțin patru stele, și nu doar o cameră, ci patru. Solicită diurnă de 50 de lei pentru nouă persoane și până la trei lei pe kilometru parcurs până la destinație.

● Alex Velea vrea pe lângă onorariu, care este în valoare de 4.500 de euro, cinci camere pentru cele 10 persoane care îl însoțesc și percepe până la 3,6 lei pe kilometru.

● CRBL, What”s Up și Adi Sînă vor asigurată cazarea la hotel de patru stele. CRBL cere 2.500 de euro pentru o cântare, What”s Up între 1.500 și 1.600 de euro, iar Adi Sînă între 2.200 și 2.500 de euro.

● Ruby acceptă orice tip de cazare. Important este ca angajatorul să-i pună la dispoziție o cameră dublă și două single. Onorariul nu depășește 1.600 de euro, iar în ceea ce privește diurna, Ruby nu călătorește decât cu trei persoane.

● Smiley cere chiar și 10.500 de euro pe cântare. Dacă anul trecut îi taxa pe boboci cu 4.500 de euro, anul acesta, proaspeții studenți nu-l mai pot avea la balul lor decât contra sumei de 5.500 de euro. În cazul unei deplasări, Smiley solicită opt camere duble la patru stele, diurnă de 50 de lei pentru 16 persoane și 3,2 lei pe kilometru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase