Câți spectatori sunt așteptați la concertul de la București al lui Robbie Williams

Redactor:
Madalina Cerban
Câți spectatori sunt așteptați la concertul de la București al lui Robbie Williams
Peste 60.000 de spectatori sunt așteptați la concertul pe care cântărețul britanic Robbie Williams îl va susține în Piața Constituției din București, vineri seară.

Lucrările de amenajare a scenei, care măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producție este pregătită de 300 de membri ai staff-ului artistului și 150 de mașiniști, iar paza va fi asigurată de 600 de agenți de securitate, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Telekom România, sponsorul principal al concertului.

Totodată, fanii artistului care nu pot să ajungă la concert pot să îl urmărească live, online, pe www.telekomtv.ro și prin intermediul aplicației de mobil Telekom TV. În acest sens, utilizatorii, clienți Telekom sau nu, sunt invitați să își rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale până vineri, la ora 13.00.

În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul la televiziunea Dolce Info (poziția 100 SD sau 440 HD), vineri, începând cu ora 20.00.

Înregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se poate face pe www.telekom.ro. Informațiile complete despre înregistrare, atât pentru clienții Telekom, cât și pentru cei care nu utilizează serviciile Telekom, sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internațional „Let me Entertain You”, care se desfășoară în peste 10 țări.

Accesul la concertul pe care cântărețul britanic Robbie Williams îl va susține în Piața Constituției din București, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

În deschiderea concertului susținut de Robbie Williams vor susține recitaluri artistul britanic Lemar și cântăreața Delia.

Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, și a mai inclus show-uri în orașe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) și Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute și de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Dezastru pentru românii cu aceste conturi și carduri bancare. Li se blochează banii chiar acum
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide