Câți telespectatori au urmărit prima emisiune „VOCEA ROMÂNIEI” din noul sezon

Câți telespectatori au urmărit prima emisiune „VOCEA ROMÂNIEI din noul sezon
Publicat: 19/09/2015, 13:44

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 – 22.57, la nivel național, peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit competiția, iar în minutul de maximă audiență de la ora 21.43 peste 2 milioane de români s-au uitat la „Vocea României”, informează un comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.

Potrivit sursei citate, prima ediție a noului sezon „Vocea României” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 30.7% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obținut 4.6 puncte de rating și 13.9% share.

La emisiunea de vineri, concurenții au venit pregătiți să impresioneze, iar antrenorii au fost inspirați și i-au ales pe cei mai buni în echipele lor.

Cea care a deschis prima ediție a noului sezon „Vocea României” a fost Claudia Andas, care a reușit să întoarcă toate cele patru scaune cu interpretarea ei versatilă și rock. Concurenta a cântat melodia „Simply the best”, iar antrenorii au încercat să o convingă pe Claudia să-i aleagă și i-au făcut promisiuni tentante. În final, concurenta a decis să meargă în #echipatudor.

Florin Eugen Cruceru a venit la „Vocea României” și a cântat melodia „Billionaire” într-o manieră originală și a reușit să-l convingă pe Marius Moga să întoarcă scaunul pentru el, aducând astfel un prim concurent în #echipamoga.

De asemenea, Ovidiu Turcu a impresionat cu interpretarea plină de forță a melodiei „The Great Pretender”, dar și prin atitudinea sa. Pentru Ovidiu s-au întors Tudor Chirilă, Smiley și Marius Moga, care au încercat să-l atragă în echipele lor. Concurentul i-a ascultat atent pe toți cei trei antrenori, dar a decis să meargă în #echipatudor.

Biu Marquetti a interpretat, vineri seară, melodia „Solo se vive una vez” și a făcut-o pe Loredana să danseze și să se întoarcă pentru a o lua în echipa ei. Extrem de încântată de alegerea făcută, antrenoarea a spus: „Bine ai venit în #echipaloredana!”.

La rândul ei, Cristina Vasopol i-a făcut pe antrenori să ducă o luptă dură pentru a o avea în echipa lor. Concurenta a cântat piesa „Cry baby” și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, alegând în cele din urmă să i se alăture lui Biu în #echipaloredana.

Antrenorii au avut parte aseară de prima surpriză a acestui nou sezon. Chiar dacă Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga s-au întors în momentul în care Michel Kotcha a cântat melodia „Forget you”, cei patru nu l-au văzut, deoarece concurentul era ascuns în spatele cortinei. S-au luptat pentru el, dar argumentele lui Smiley l-au convins, iar Michel este primul concurent al acestui sezon din #echipasmiley.

Cristina Stroe a cântat melodia „Dor de viață” și i-a convins pe Marius Moga și pe Tudor Chirilă să-și întoarcă scaunele. Cristina a fost convinsă în cele din urmă să meargă mai departe în #echipamoga.

Diana Cazan a încheiat prima ediție a noului sezon „Vocea României”. Concurenta a interpretat melodia „Clown”, a emoționat și i-a impresionat pe Tudor Chirilă, Smiley și Marius Moga, care și-au întors scaunele pentru a o avea în echipa lor, însă Diana își continuă drumul în competiție în #echipasmiley.

După prima ediție a celui de-al cincilea sezon „Vocea României”, cele patru echipe includ un număr egal de concurenți. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga au început să își formeze echipele și au câte doi concurenți cu care vor să meargă mai departe spre mult râvnitul trofeu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...