Caz cutremurător în Irlanda de Nord: două femei au fost sechestrate și abuzate ani întregi

Caz cutremurător în Irlanda de Nord: două femei au fost sechestrate și abuzate ani întregi
Publicat: 25/11/2013, 12:59
Actualizat: 11/08/2014, 22:17

Două femei au fost ținute captive ani întregi și violate de mai multe ori de un bărbat, într-o casă din Irlanda de Nord, scrie independent.ie.

Una dintre femei, cu mari dificultăți de învățare, a fost privată de libertate timp de aproape 10 ani și violată în repetate rânduri. Aceasta a fost răpită în 2004 și a fost descoperită într-un dormitor neiluminat, ea cântărind doar 38 kg.

O altă femeie, care suferă de stres posttraumatic, susține că a fost abuzată timp de 20 de ani, după ce și-a întemeiat o familie cu respectivul bărbat.

Procurorii spun că au confiscat mai multe clipuri în care răpitorul, soția acestuia, dar și alți bărbați, le abuzează sexual pe cele două femei.

Bărbatul de 57 de ani a fost închis și riscă să fie acuzat de viol, privare de libertate și sex cu o persoană cu probleme psihice. În plus, el este acuzat și de abuz sexual, trafic de persoane pentru exploatare sexuală, voyeurism, complicitate la viol și forțarea unei persoane cu probleme psihice să se angajeze în activități sexuale.

Bărbatul neagă toate acuzațiile și spune că femeile și-au dat consimțământul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase