Caz înfricoșător. O adolescentă a născut pe ascuns și a băgat bebelușul în congelator. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Caz înfricoșător. O adolescentă a născut pe ascuns și a băgat bebelușul în congelator. Motivul pentru care a recurs la acest gest
Publicat: 29/10/2020, 14:08
Actualizat: 29/10/2020, 14:11

Anastasia, o adolescentă de 14 ani din Rusia, a dat naștere unui băiețel pe care, de frica părințior, l-a omorât ascunzându-l în congelator. 

Anastasia rămăsese însărcinată cu fostul ei iubit în vârstă de 16 ani. A reușit să țină ascunsă sarcina, a născut un băiețel acasă și, de frica părinților, tânăra a lăsat bebelușul în congelator, relatează Dailystar.co.uk.

Cum s-a descoperit totul

Anastasia a plâns de durere toată noaptea, iar mama ei s-a îngrijorat și credea ca are apendicită, fapt pentru care a chemat ambulanța.

Ea a recunoscut în ambulanță că a născut și „a ascuns copilul de părinții ei în congelator”, a declarat pentru 360TV avocatul poporului din regiunea Novosibirsk, Nadezhda Boltenko.

Adolescenta se află în stare gravă la spital și va fi audiată în momentul în care își va reveni.

Se crede că tatăl copilul este un băiat de 16 ani care a avut o relație cu fata, dar s-au despărțit vara trecută.

Bebeluș în vârstă de doar 4 luni, din Sibiu, ucis de coronavirus

Un bebeluș în vârstă de doar patru luni din Sibiu a murit răspus de noul coronavirus. Tragedia a fost anunțată de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

COVID-19 ucide românii pe capete. Potrivit ultimului raport făcut public de GCS, nu mai puțin de 107 persoane și-au pierdut viața în intervalul 27.10.2020 (10:00) – 28.10.2020 (10:00).

Din păcate, virusul asiatic a răpuns un bebeluș în vârstă de doar 4 luni, din Sibiu, care suferea și de alte afecțiuni. Este cea mai tânără victimă de până acum, în România.

“Copilul în vârstă de doar 4 luni se afla de o săptămână pe secția de ATI a Spitalului de Pediatrie. Acesta avea comorbiditati grave, fiind intubat. În cursul acestei dimineți din nefericire a pierdut lupta pentru viață”, a transmis Prefectura Sibiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase