Ce a găsit poliția în autocarul de turneu al lui Scot Weiland

Ce a găsit poliția în autocarul de turneu al lui Scot Weiland
Publicat: 09/12/2015, 18:18
Actualizat: 25/03/2019, 19:11

TMZ a obținut o copie după mandatul utilizat de Poliția din Bloomington, un oraș din statul american Minnesota, pentru a percheziționa autocarul rockerului american, după decesul acestuia. Documentul arată că polițiștii au găsit în vehicul două pungi cu o substanță albă. Oficialii americani au anunțat apoi că substanța a fost identificată și că aceasta este cocaină.

Au mai fost găsite, de asemenea, tablete de Xanax (medicament folosit în tratarea stărilor de anxietate), două tipuri de somnifere, analgezicul opioid Buprenorfină, dar și pastile de Viagra. Polițiștii au găsit și Ziprasidonă, un medicament folosit în tratamentul tulburării bipolare și schizofreniei.

Scott Weiland a fost diagnosticat cu tulburare bipolară în 2001.

Potrivit documentelor oficiale, toate drogurile și medicamentele citate au fost descoperite în dormitorul amenajat în autocarul de turneu al rockerului. Muzicianul a fost descoperit decedat în acel dormitor, însă Poliția americană nu a menționat numele său în acest raport.

Polițiștii au găsit în aceeași încăpere și o pungă cu o substanță verde, provenind din frunze tocate.

Rockerul american și trupa sa, Scott Weiland and The Wildabouts, urmau să susțină în această lună un turneu care includea concerte în orașele americane Reno, pe 18 decembrie, și Napa, pe 19 decembrie.

Trupa se afla în Minnesota, pentru o serie de concerte la Medina Ballroom. Potrivit site-ului TMZ.com, Scott Weiland a fost găsit decedat în autocarul de turneu al trupei sale.

Cântărețul american, care împlinise vârsta de 48 de ani pe 27 octombrie, s-a confruntat în ultimii ani cu dependența de droguri și alcool.

Originar din California, Scott Weiland a înființat trupa Stone Temple Pilots cu frații Robert și Dean DeLeo, alături de care a avut un succes comercial răsunător în anii 1990. În 1993, albumul de debut al formației americane, „Core”, a ajuns până pe locul al treilea în topul Billboard 200, iar, în anul următor, trupa Stone Temple Pilots a înregistrat un succes și mai mare, grație albumului „Purple”, care a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 și a inclus o serie de piese care au devenit celebre, precum „Big Empty”, „Vasoline” și „Interstate Love Song”.

Beneficiind de vocea inconfundabilă a lui Scott Weiland, trupa Stone Temple Pilots a devenit tot mai populară în anii din era post-grunge, dar, deși a vândut milioane de albume pe plan mondiale, membrii săi au început să se înțeleagă tot mai puțin. Trupa americană a luat mai multe pauze în carieră, în timpul cărora Weiland a participat la câteva proiecte solo.

Stone Temple Pilots a trecut apoi prin mai multe schimbări de componență în anii următori. Cel mai recent, formația americană l-a recrutat pe Chester Pennington, solistul trupei Linkin Park. Acesta a anunțat însă pe 9 noiembrie că a renunțat la această colaborare.

În 2002, Scott Weiland s-a alăturat foștilor membri din Guns N’ Roses Slash (chitară), Duff McKagan (bass) și Matt Sorum (tobe) pentru a forma un supergrup, denumit Velvet Revolver. Noua formație a lansat două albume de mare succes – „Contraband”, în 2004, și „Libertad”, în 2007.

Încă înainte de a fi inclus în grupul Velvet Revolver, Scott Weiland avusese deja mai multe probleme cu justiția, în principal din cauza dependenței sale de droguri și a conducerii automobilului sub influența alcoolului. În 1995, rockerul a fost condamnat pentru cumpărare de cocaină și plasat în regim de libertate condiționată. În 2003 și în 2007, artistul a fost din nou arestat, pentru conducerea automobilului sub influența alcoolului și pentru fugă de la locul accidentului. Heroina devenise drogul său preferat, iar Scott Weiland s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, în 2007, însă nu a reușit să finalizeze acel program medical.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine