Ce a primit un funcționar public de la un coleg. „Secret Santa mi-a distrus cariera profesională de 37 de ani”

Publicat: 28/12/2014, 12:29

Ngoc, care lucra ca economist pentru Departamentul Australian de Finanțe, spune că s-a simțit umilit după ce a primit un ren din plastic, care în loc de excremente scotea pe fund batoane de ciocolată. Bărbatul povestește că darul a fost desfăcut în fața celor 40 de colegi ai săi și i-a ruinat cariera profesională de 37 de ani. Alături de cadou, anonimul a atașat un mesaj în care preciza că acela este „kitul de modelare al lui Luan”.

„Îmi aduc aminte cum au râs toți de mine și eu am ieșit din sală”, spune fostul funcționar, potrivit Daily Mail Australia. „Cel mai mult m-am temut ca nu cumva anonimul să fi fost un șef de al meu și umilința ar fi devenit mai mare”, explică bărbatul, precizând că orice scuză din partea autorului glumei ar fi tardivă.

Actualmente, Ngoc nu lucrează și nu știe dacă își va găsi un loc de muncă în viitorul apropiat. El susține că nu poate depăși momentul trist de Secret Santa și speră ca alți oameni să fie atenți atunci când oferă un cadou cu ocazia Crăciunului, pentru a nu transforma o glumă nevinovată într-o umilință publică.

foto: Ngoc Luan Ho Trieu

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase