Ce ar putea păți blogger-ul supranumit „Avocatul Violului”. O campioană la skandenberg i-a lansat o provocare video

Ce ar putea păți blogger-ul supranumit „Avocatul Violului. O campioană la skandenberg i-a lansat o provocare video
Publicat: 10/02/2016, 14:44

Tânăra forțoasă a distribuit un clip video în care zdrobește un pepene între picioare, acesta fiind o provocare directă la adresa „Avocatului Violului”, cum este supranumit Valizadeh.

După ce Valizadeh a abandonat planurile de a vizita Australia, Olson a ținut să precizeze că filmulețul în care ea zdrobește un pepene l-a determinat să ia această decizie.

Kortney a publicat clipul pe Facebook în data de 5 februarie 2016 și a adunat până acum peste 5,7 milioane vizualizări.

Clipul video a atras, de asemenea, 15.000 de comentarii, unele din ele făcând referire la fizicul ei „masculin”.

„Se pare că filmul meu a atras atenția unui număr mare de băieți invidioși și nesiguri pe ei”, a scris Kortney pe Facebook „Vă pot răspunde simplu: DA! Sunt măritată cu un bărbat. NU! Nu sunt lesbiană”. „NU! Testosteronul ar avea un efect nociv asupra mea, nu aș fi pregătită pentru așa ceva. NU! Nu mai concurez la competiții pentru aspectul fizic – reprezentau o pierdere uriașă de bani și timp. Și în final…DA! Aș vrea să schimb lumea, să le încurajez pe femei să facă orice naiba doresc să facă!”

Kortney nu este singura femeie care a dovedit că poate sparge un pepene între picioare. Olga Liașuk (foto), în vârstă de 30 de ani, din Kiev, a spart trei pepeni între coapse, în doar 14 secunde, în direct la televizor.

Olga este deținătoarea unui titlu în Cartea Recordurilor, pentru faptul că a spart fructul între picioare în cel mai scurt timp, scrie Daily Mail.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase