Ce au făcut „PRIETENII TĂI” după rolurile care i-au consacrat

Publicat: 09/08/2012, 14:32
Actualizat: 09/08/2012, 14:32

La opt ani de la ultimul episod al serialului „Friends” (Prietenii tăi), Yahoo analizează carierele „foarte diferite” ale celor șase protagoniști.

6. David Schwimmer (Ross Geller din serial). Cel mai mare rol al actorului, după cel din „Friends”, a fost cel al girafei Melman din „Madagascar”. Ulterior, Schwimmer a jucat pe Broadway și a regizat câteva filme.

5. Matthew Perry (Chandler Bing din serial). A reușit să scape de eticheta de sarcastic din „Friends” și a jucat în succesul „Whole nine yards”, dar a avut și câteva producții mai puțin reușite.

4. Matt LeBlanc (Joey Tribbiani din serial). Până în urmă cu doi ani, LeBlanc se identifica în totalitate cu Joey din „Friends”. În 2010, însă, a acceptat să se joace pe sine, într-o versiune mult mai vanitoasă decât în realitate, iar acest lucru i-a adus un glob de aur, performanțe cu care niciunul dintre colegii săi din „Friends” nu se poate mândri.

3. Lisa Kudrow (Phoebe Buffay din serial). A fost mereu una dintre preferatele criticilor, primind un premiu Emmy pentru rolul său din „Friends”. Ulterior, a jucat la HBO într-un serial care a durat doar un sezon, iar apoi în comedia „Easy A”. O altă realizare a actriței este că nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic, deși acum are 49 de ani, scrie Yahoo.

2. Courteney Cox (Monica Geller din serial). Dintre toți actorii din „Friends”, ea este cea mai de succes actriță de televiziune, fiind protagonistă în „Cougar Town”. Cu toate acestea, audiențele „Cougar Town” nu s-au apropiat niciodată de cele ale „Friends”.

1. Jennifer Aniston (Rachel Green din serial). Ajutată puțin și de divorțul de Brad Pitt, din 2005, Jennifer Aniston a „înflorit” după rolul din „Friends” și a câștigat între 8 și 10 milioane de dolari pentru fiecare film, chiar dacă rolurile nu au fost memorabile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase