Ce coafuri poți adopta în noaptea de Halloween

Publicat: 08/11/2016, 12:57

1.Look-ul de vrăjitoare

Pentru a arăta ca o vrajitoare este suficient un pieptene de tapat. Aceasta coafură este practic sinonimă cuHalloween-ul și este mereu în tendințe. Doamnele cu părlung care folosesc un astfel de pieptene pot obține un efect spectaculos în doar câteva minute.

2. Look-ul bătrânicesc

În noaptea de Halloween poți da timpul înainte și te poți transforma într-o bătrânică. Ai nevoie doar de o pudră de talc pentru ca părul să îți devină alb. Aplică mult fixativ pe părul umed sau multă ceară, iar apoi pune pudră de talc până când aceasta acoperă toată podoaba capilară.

3. Look-ul jucăuș

Rolul lui Margot Robbie din filmul ”’Siucide Squad”” este o sursă de inspirație pentru un costum de Halloween adaptat anului 2016. E necesar doar să îți prinzi părul în două codițe și să aplici pe ele spray-uri colorate, care se duc la primul spălat. Optează pentru culori intense pentru fiecare coadă în parte.

4. Look-ul de contesă

Vreți să fiți contesa lui Dracula? Aveți nevoie doar de un păr cu mult volum, iar pentru asta recomand folosirea bureților de păr. Aceștia sunt realizați dintr-un material poros și dau părului un aspect natural.

5. Look de android

Dacă vrei să uimești pe toată lumea, de Halloween te poți transforma în robot sau android, iar pentru un astfel de look ai nevoie de multe accesorii metalice. Această coafură este indicată în special doamnelor cu părul scurt, care își pot masca podoaba capilară prin mai multe clipsuri sau agrafe metalice late. Dacă este cazul, se poate aplica și o mască metalică. Imaginația aici nu cunoaște limite.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase