Ce mai face „Sweet Bunny”, fosta secretară de la Universitatea Politehnica din Timișoara care a filmat clipuri pentru adulți în instituție

Redactor:
Gandul
Ce mai face „Sweet Bunny”, fosta secretară de la Universitatea Politehnica din Timișoara care a filmat clipuri pentru adulți în instituție
Tânăra fostă secretară de la Universitatea Politehnica din Timișoara care și-a dat demisia vara trecută, după ce s-a filmat făcânt sex în interiorul instituției, pare să se fi dedicat total producției de conținut pentru adulți.

„Sweet Bunny”, cum este cunoscută, este foarte activă pe PornHub, unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulți din lume, unde încarcă conținut nou cu regularitate.

Contul ei principal, „Sweet Bunny”, nu poate fi accesat din România, fără utilizarea unui server proxy sau a unui serviciu VPN. Tânăra și-a deschis și un cont secundar, numit „Miss Rubby”, pe care joacă rolul unei roșcate „obraznice”.

Pentru ambele canale, femeia se promovează pe Reddit, unde are un canal nerecomandat minorilor, pe care publică imagini, dar și bucăți din clipurile încărcate pe PornHub.

Tânăra, al cărei nume nu a fost făcut public în urma scandalului, are 25 de ani și era angajată ca secretară în cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica din Timișoara. Vara trecută, femeia a realizat cel puțin două filme porno în biroul secretariatului, în care-și desfășura activitatea, în perioada în care studenții erau plecați în vacanță.

„Era super de treabă și înțelegătoare, ea se ocupa de seria de studenți de la engleză. Toată lumea era mulțumită de ea, pentru că nu era ca celelalte secretare, ne ajuta mereu”, a declarat un student din cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații.

 

Inchide