Ce nu le place bărbaților la femeile de carieră

Ce nu le place bărbaților la femeile de carieră
Publicat: 09/02/2016, 14:10
Actualizat: 01/10/2018, 20:32

1. Sunt independente. Au întotdeauna o agendă încărcată și foarte puțin timp la dispoziție, la ele totul se desfășoară pe repede înainte. Rămân întotdeauna peste program la serviciu, așa că lângă o astfel de femeie ai toate șansele să rămâi nemâncat la cină sau să pierzi rezervarea de la restaurant.

2. Au un animal de companie căruia i se dedică în totalitate și pe care îl aduc tot timpul în discuție. De cele mai multe ori e vorba de un câine de talie mică, nervos, care nu-i vede posibilul partener de viață cu ochi buni.

3. Nu le place să gătească și sunt tot timpul la dietă, iar dragostea trece prin stomac, așa că poftele culinare e posibil să ți le satisfaci mai tot timpul în restaurantul de alături.

4. Au rămas angrenate într-o relație din trecut la care se raportează tot timpul. Nimeni nu poate să fie mai bun ca fostul, de aceea lupta e pierdută din start.

5. Încearcă tot timpul să dețină controlul, dau senzația de superficialitate, nu se lasă în voia sorții, nu le place să evadeze, au întotdeauna alte priorități, iar de cele mai multe ori sunt legate de carieră. Nu sunt misterioase, se poartă ca niște amazoane, nu ca niște pisicuțe, iar asta îi sperie pe bărbați, pentru că se simt debusolați și nu reușesc să țină pasul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase