Ce o face pe Angelina Jolie să fie fericită

Ce o face pe Angelina Jolie să fie fericită
Publicat: 08/06/2014, 12:07
Actualizat: 20/05/2015, 23:55

Vedeta americană, în vârstă de 38 de ani, care are șase copii alături de parternerul său de viață, actorul Brad Pitt, cu care s-a logodit în aprilie 2012, spune că aceste vizite pe care le face în taberele de refugiați în colaborare cu Organizația Națiunilor Unite au determinat-o să nu mai fie îngrijorată de propriile probleme din viața de zi cu zi și să aprecieze mai mult lucrurile bune din viața ei.

„Am avut o perioadă în care eram ocupată cu propriile mele probleme și griji. Apoi, am călătorit în acele zone unde există victime ale minelor de război, am mers pentru prima dată într-o zonă de război și am văzut acolo oameni care aveau cu adevărat nevoie de ajutor. Cunoști oameni care nu mai știu unde se află părinții lor sau copiii lor și care nu au suficientă hrană. Apoi, te trezești dintr-o dată și îți dai seama cât de norocos ești și îți dai seama că grijile tale nu reprezintă nimic în comparație cu problemele acelor oameni”, a declarat Angelina Jolie.

„Nu îți mai faci griji pentru tine, îți faci griji pentru ceilalți și, astfel, evoluezi ca om. Asta m-a ajutat să scap de falsele griji din mintea mea. Și te face să ai o viață fericită. Să fii în slujba celor din jur creează o viață mai fericită”, a adăugat actrița americană.

Angelina Jolie spune, de asemenea, că nu crede că oamenii se nasc răi, considerând mai degrabă că personalitățile lor sunt modelate de alegerile pe care aceștia le fac în viețile lor.

„Putem să alegem în privința felului în care reacționăm față de lucrurile care ni se întâmplă în viață, putem să alegem dacă să permitem sau să nu permitem acelor lucruri să ne schimbe. Putem să devenim mistuiți de ură și de întuneric sau putem să ne recâștigăm umanitatea cumva sau să facem pace cu acele lucruri și să învățăm câte ceva despre noi înșine”, a declarat vedeta americană într-un interviu acordat revistei Psychologies.

La numai 38 de ani, Jolie, premiată cu Oscar și desemnată actrița cel mai bine plătită de la Hollywood în 2009, 2011 și 2013, a fost și ambasador al bunăvoinței pentru Înaltul comisariat pentru refugiați din cadrul ONU.

În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de trimis special, întrucât actrița americană a dovedit în ultimul deceniu, de când a devenit ambasadoare a bunăvoinței pentru UNHCR, un angajament excepțional față de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani peste 5 milioane de dolari programelor inițiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă. Angelina Jolie, care a deținut titlul de ambasadoare a bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) din 2001 până în aprilie 2012, a vizitat în această perioadă peste 40 de tabere de refugiați pe plan mondial.

Angelina Jolie, care a câștigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din filmul „Tinerețe furată/ Girl, Interrupted”, a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră grație rolului principal din franciza „Lara Croft” și a jucat în multe producții cu succes la public, precum „Domnul și doamna Smith”, „Speranța moare ultima/ A Mighty Heart”, „Gia”, „Dispari în 60 de secunde”, „Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted” și „Kung Fu Panda”.

Angelina Jolie și Brad Pitt – un cuplu botezat de presa de la Hollywood „Brangelina” – sunt împreună de nouă ani și au împreună șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping