Ce reprezită trandafirul alb, simbolul premiilor Grammy din acest an. Toate vedetele l-au purtat

Ce reprezită trandafirul alb, simbolul premiilor Grammy din acest an. Toate vedetele l-au purtat
Publicat: 29/01/2018, 09:10

După ce la gala Globurilor de Aur 2018, care a avut loc pe 7 ianuarie, actrițele au purtat ținute negre pentru a susține victimele abuzurilor sexuale și campaniile #MeToo și Time’s Up, de data aceasta, vedetele invitate la gala Grammy au apelat la un alt gest simbolic comun în susținerea acelorași inițiative, un trandafir alb.

Duminică, pe covorul roșu, aproape toți artiștii au respectat consemnul, de la Lady Gaga la Sam Smith, Cindy Lauper și Cardi B.

Inițiativa Time’s Up a fost lansată de aproximativ 300 de vedete, printre care Natalie Portman, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep și Jennifer Lawrence. Asociația își dorește să apere victimele abuzurilor sexuale, nu numai pe cele de la Hollywood, ci și pe cele din domenii mai puțin „glamour”, precum restaurante și agricultură.

Duminică seară, Lady Gaga, nominalizată la premiul Grammy pentru cel mai bun album pop, „Joanne”, a apărut la gală într-o rochie neagră de inspirație goth de la Armani, cu o trenă voluminoasă, iar pe umăr se puteau vedea boboci albi de trandafir.

Kelly Clarkson a ținut în mână un trandafir alb, în timp ce pășea pe covorul roșu, floarea contrastând cu rochia sa neagră care avea mâneci cu o broderie aurie elaborată.

Autoarea hitului „Girls Just Want to Have Fun” Cyndi Lauper, care va pleca într-un turneu cu Rod Stewart în această vară, a declarat pentru postul de televiziune E! că femeile reprezintă 51% din forța de muncă și că este timpul să dispară inegalitățile în ceea ce privește salariile.

Alte staruri, precum Hailee Steinfeld, Cardi B, Sza și Lana del Rey, au purtat rochii albe, care au avut un efect mult mai puternic decât trandafirii albi.

Însă gala Grammy înseamnă și celebrare, veselie, multe dintre ținutele vedetelor demonstrând acest lucru. Pink a găsit loc pentru un trandafir alb între penele fuchsia, albastru electric și negre de pe ținuta sa.

Rochia La Perla a cântăreței Bebe Rexha, cu un bust extravagant, nu putea „găzdui” un trandafir, motiv pentru care acesta a fost atașat pe poșetă.

Compozitoarea Diane Warren a optat pentru niște mănuși demne de Wonder Woman, cu cuvintele „Girl” și „Power” („fată” și „putere”, n.r.) inscripționate pe ele.

Și bărbații au purtat trandafiri, de exemplu, Khalid a avut o floare albă pe haina sa de aceeași culoare, în timp ce Sam Smith a purtat-o pe un costum verde smarald.

Sting, acompaniat de Shaggy, a arătat foarte elegant cu o jachetă din mătase, cămașă roz și purtând în buzunarul de la piept o batistă albă împăturită în formă de trandafir.

De asemenea, Kendrick Lamar a purtat un trandafir alb, pe scenă, de fiecare dată când a venit să își accepte premiile Grammy primite, cinci în total din șapte nominalizări.

Starul retro R&B Bruno Mars a fost marele câștigător al celei de-a 60-a gale Grammy, fiind recompensat cu șase premii, printre care trofeele pentru categoriile majore „cel mai bun album” („24K Magic”), „cea mai bună înregistrare” și „cel mai bun cântec” („24K Magic”). Bruno Mars a primit premii pentru toate categoriile Grammy în care a fost nominalizat.

Totodată, Jay-Z – Shawn Carter pe numele său real, soțul cântăreței Beyonce – , care are la activ 21 de premii Grammy, a fost marele perdant al galei. Deși obținuse opt nominalizări, pentru albumul „4:44”, un succes de critică și public, Jay-Z a plecat acasă cu mâna goală.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului