Ce surpriză au avut polițiștii din New Mexico, după ce au oprit un șofer care își conducea mașina cu frâna de mână trasă

Publicat: 27/05/2015, 11:38
Actualizat: 04/08/2015, 18:53

Sam Shepard, în vârstă de 71 de ani, a spus polițiștilor că a băut luni seară două pahare de tequila într-un restaurant din Santa Fe, a precizat Andrea Dobyns, purtătoarea de cuvânt a poliției din acest oraș.

Artistul a refuzat să efectueze testul respirator de detectare a alcoolemiei și a fost arestat în fața acelui restaurant. Angajații din echipa de securitate a restaurantului telefonaseră anterior la Poliție pentru a avertiza în legătură cu o persoană în stare de ebritate care încerca să conducă o camionetă, deși frâna de mână era trasă.

Sam Shepard a fost încarcerat în închisoarea din Santa Fe, fiind acuzat de conducerea automobilului într-o stare avansată de ebrietate.

Actorul și-a petrecut noaptea în închisoare și a apărut apoi în fața unui judecător din Santa Fe în cursul zilei de marți.

Printre piesele de teatru scrise de Sam Shepard se află „Buried Child”, pentru care a fost recompensat cu premiul Pulitzer în 1979, „True West”, „Curse of the Starving Class” și „Fool for Love”.

A fost nominalizat la premiile Oscar pentru evoluția sa din filmul „Cursa spațială/ The Right Stuff” din 1983, în care a interpretat rolul astronautului Chuck Yeager.

Sam Shepard a jucat în zeci de alte filme, remarcându-se recent în pelicule bine primite de public și de criticii de specialitate, precum „Ținutul din mijlocul verii/ August: Osage County”, „Ucide-i cu tandrețe/ Killing Them Softly”, „Jurnalul/ The Notebook” și „Magnolii de oțel/ Steel Magnolias”.

În 2009, artistul american a fost arestat în statul Illinois și acuzat de conducerea automobilului cu viteză excesivă și în stare de ebrietate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase