Cei doi turiști americani care au desființat România pe Youtube au fost și la bulgari: „litoralul e ca în Caraibe”

Redactor:
Adrian Macarie
Mai multe pe gandul.info

Primul episod din țara vecină este intitulat „În ce ne-am băgat?” și este filmat în gara din localitatea sârbească Nis, așteptând trenul spre Sofia, care a întârziat o oră și jumătate.

 „Am vorbit cu un localnic despre călătoria cu trenul și a zis că e de rău. Când un localnic îți spune asta, înseamnă că asa este”, spune Audrey.

„Dacă asta e Bulgaria, wow? A durat opt ore să ajungem, deși trebuia să dureze cinci ore. Totul a fost în întârziere tot timpul. Trenul nu avea aer condiționat”, au concluzionat aceștia.

La fel ca și în România, au avut și cuvinte de laudă pentru diferite obiective din Bulgaria, mai ales pentru stațiunile de la litoralul Mării Negre.

„E ultima noastră zi în Bulgaria, este ultima zi în care să ne putem bucura despre lucrurile pe care le iubim în Bulgaria, oamenii frumoși, arhitectura, minunații cartofi prăjiți cu brânză, salata șopska. (…) Oare suntem în Caraibe? Nu, suntem în Bulgaria”

Amintim că la plecarea din România, mesajul celor doi a fost „Scoateți-mă din România”, fiind supărați pe trenurile care circulă cu 30 de kilometri la oră, despre oamenii din trenuri care put, despre locuința închiriată la Cluj, care era murdară, despre faptul că „în România semnele sunt întotdeauna greșite, oamenii greșesc tot timpul, totul este greșit tot timpul în România”.

Inchide