Florin Jinga
06.06.2019
Magazin

Cel mai cool insta-bunic. Un bătrân de 84 de ani a devenit star pe Instagram după ce s-a lăsat pe mâna nepotului. Fotografiile sunt incredibile – FOTO

Cel mai cool insta-bunic. Un bătrân de 84 de ani a devenit star pe Instagram după ce s-a lăsat pe mâna nepotului. Fotografiile sunt incredibile – FOTO
Un bătrân de 84 de ani din Japonia a devenit celebru pe rețelele de socializare. Fotografiile în care japonezul a fost „costumat" în hipster de către nepotul său au devenit virale pe internet. Modest din fire, fostul profesor spune că miile de fani sunt studenții săi.

Silver Tetsuya a devenit celebru la 84 de ani după ce nepotul său i-a făcut bătrânului câteva fotografii „de hipster” pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Se pare că utilizatorii au fost încântați de idee, ținând cont de faptul că în prima săptămână a strâns 32.000 de fani, scrie Bored Panda.

Octogenarul, plin de modestie, spune că oamenii care i-au apreciat pagina sunt foști studenți.

Fotografiile îl surprind în diferite ipostaze, de la plajele din jurul casei până la școala unde a predat. Ținutele cool i-au făcut pe fani să trimită o grămadă de mesaje de susținere și sugestii pentru vestimentație.

 

 

 

Și familia a rămas surprinsă când a văzut pozele și l-a găsit „de nerecunoscut” pe bărbat.

„A fost un șoc destul de mare să-mi văd bunicul de la țară, care nu are nicio treabă cu moda, în costume pe care nu le-ar lua niciodată în considerare pentru a le purta”, a spus Kudo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe fotografii puteți vedea AICI!

Foto: slvr.tty/ Instagram

Inchide