Cele mai frumoase povești de pe Internet din acest an: Numărul de magie devenit viral

Cele mai frumoase povești de pe Internet din acest an: Numărul de magie devenit viral
Publicat: 29/12/2014, 18:36

Un clip în care un iluzionist american îi rupe cartonul unui veteran care trăiește pe străzi a fost foarte apreciat pe Internet, adunând, de la 1 octombrie și până acum, aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Magicianul Rob Anderson auzise că veteranul e un om foarte bun, care încearcă, zi de zi, să le smulgă un zâmbet trecătorilor, fie și dacă nu primește niște mărunțiș în schimb. Prin urmare, Anderson explică în clip că a vrut să-l testeze pe bărbat, pentru a vedea dacă merită ajutat.

S-a dus la el și l-a rugat să îi dea cartonul pe care bărbatul scria că este un om fără adăpost și că orice ajutor e binevenit. Inițial, Rob Anderson a desenat semne de dolar pe carton și l-a întrebat dacă un asemenea ajutor e binevenit. „Nu prea”, a fost răspunsul veteranului. În timp ce Anderson rupea în bucăți tot mai mici mesajul bărbatului fără adăpost, acesta din urmă l-a rugat să îi lase măcar markerul pentru a putea face alt carton.

La final, bucățile de hârtie se unesc ca prin magie și, mai important, ele vin împreună cu niște bancnote. Bucuria veteranului când i se spune că toți acei bani sunt ai lui este tocmai motivul care a făcut clipul atât de apreciat.

Surprizele au continuat să vină și după momentul de magie de pe stradă, Rob Anderson inițiind o campanie de strângere de fonduri pentru bărbat, în urma căreia veteranul are, în sfârșit, un acoperiș deasupra capului, relatează Fox News.

CELE 12 POVEȘTI FRUMOASE DIN 2014 COMPILATE DE FOX NEWS POT FI VĂZUTE AICI