• Publicat:
Magazin

Celebra artistă pe care a descoperit-o Mihai Constantinescu acum 25 de ani, mesaj emoționant după vestea morții interpretului: „Nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut. Sunt profund îndurerată”

Celebra artistă pe care a descoperit-o Mihai Constantinescu acum 25 de ani, mesaj emoționant după vestea morții interpretului: „Nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut. Sunt profund îndurerată”
Andreea Bălan a reacționat după moartea lui Mihai Constantinescu, povestind că artistul este cel care a ajutat-o în primii pași ai carierei. Când avea numai zece ani Mihai Constantinescu a remarcat-o pe Andreea Bălan la un spectacol în Ploiești și a invitat-o la emisiunea „BaDaBaNu" pe care acesta o prezenta. Bălan nu a ezitat niciodată să-i mulțumească lui Mihai Constantinescu pentru încrederea și ajutorul pe care acesta i l-a acordat înainte de a deveni cunoscută.

Andreea Bălan a postat un mesaj pe Facebook după anunțul morții celebrului interpret Mihai Constantinescu.

Artista a evocat binele pe care i l-a făcut artistul și a mărturisit că mereu i-a fost recunoscătoare lui Mihai Constantinescu pentru că el a fost cel care a ajutat-o în primii pași ai carierei. 

„Am apărut prima oară la tv la vârsta de 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Azi Mihai a pierdut lupta cu viața și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și iți mulțumim pentru muzică”, a scris Andreea Bălan marți seara  pe Facebook

Andreea Bălan a postat și înregistrarea de la emisiunea BaDaBaNu, prima ei apariție televizată, când Mihai Constantinescu a prezentat-o și i-a urat „din toată inimma” să devină o mare cântăreață: „Andreea cânătă foarte frumos după părerea mea și dansează la fel de frumos”, a spus Mihai Constantinescu în anul 1994. 

Interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit, marți seara, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după un stop cardio-respirator. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții chirurgicale la Secția Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenții chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncție.

Inchide