CERERE ÎN CĂSĂTORIE și alte momente surprinzătoare la Galele Primetime EMMY 2018. Vezi ținutele care au făcut senzație PE COVORUL ROȘU

Publicat: 18/09/2018, 15:46
Actualizat: 25/03/2019, 19:28

Într-o notă romantică, unul dintre câștigătorii de luni seară a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în timpul show-ului, fiind ovaționat de cei prezenți.

Glenn Weiss a primit premiul pentru cel mai bun regizor al unui show de divertisment. În discursul de mulțumire, el a cerut-o de soție pe iubita lui, Jan Svendsen, care se afla în public.

„Ești raza de soare din viața mea. Mă întreb de ce nu îmi place să îți spun ‘prietena mea’? Pentru că vreau să te numesc ‘soția mea'”, a spus acesta. Svendsen i s-a alăturat pe scenă, iar regizorul s-a așezat într-un genunchi și a cerut-o din nou în căsătorie.

Serialele „Game of Thrones” și „The Handmaid’s Tale” erau printre favoriți la ediția de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, (Oscarurile televiziunii americane).

Însă ceremonia a luat o nouă turnură după ce Matthew Rhys a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un serial dramă, pentru rolul din thrillerul „The Americans”, iar Claire Foy a obținut o statuetă pentru partitura din seria dramă „The Crown”.

În categoriile dedicate comediei, două show-uri au dominat gala, care a avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles: comedia neagră HBO „Barry” și producția Amazon „The Marvelous Mrs Maisel”, ambele plecând acasă cu câte două premii pentru interpretare.

Gala, care a durat trei ore a debutat cu un moment de muzică și dans ce a ironizat mai multe probleme fierbinți ale Americii, printre care lipsa de diversitate în producțiile pentru televiziune. S-a mai vorbit despre politica lui Donald Trump, conflicte rasiale și marea problemă a industriei de divertisment, hărțuirea și abuzurile sexuale.

Prima parte a galei a fost dedicată programelor de comedie. Henry Winkler, Fonz din serialul ABC „Happy Days”, a primit primul său Emmy din carieră, pentru rolul secundar din „Barry”, în timp ce starul serialului, Bill Hader, a primit trofeul pentru rol principal masculin.

Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon) a obținut în total cinci premii, inclusiv pentru cel mai bun serial de comedie și două pentru Amy Sherman-Palladino, pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie, dar și în categoriile de interpretare feminine, pentru Rachel Brosnahan (rol principal), respectiv Alex Borstein (rol secundar).

În urmă cu o săptămână, „Game of Thrones” și „Handmaid’s Tale” au primit mai multe premii la gala Creative Arts Emmy, dedicată categoriilor tehnice. Astfel, „Game of Thrones” a primit șapte premii Creative Arts Emmy, iar „Handmaid’s Tale” a primit trei.

În schimb, la gala de luni seară, „Game of Thrones” a primit doar două premii, cel decernat lui Peter Dinklage pentru cel mai bun rol secundar masculin și pentru cel mai bun serial dramă.

Așa cum era de așteptat, actorul Darren Criss a primit premiul pentru cel mai bun rol principal într-o miniserie TV, din producția FX „The Assassination of Gianni Versace”, recompensată în total cu trei statuete.

Câte două premii Emmy au mai primit producțiile Netflix „Godless” și „The Crown” și serialul FX „The Americans”.

Lista completă a câștigătorilor se găsește AICI.

În ceea ce privește îmbrăcămintea participanților, multe rochii îndrăznețe albe, din satin, decorate cu mărgele și paiete, pantaloni sexy, glamour, încălțăminte sport și ținute cu mesaj politic au dominat covorul roșu la cea de-a 70-a ediție a galei Primetime Emmy Awards, care a avut loc luni seară, la Microsoft Theater din Los Angeles.

Astfel, actrița Scarlett Johansson, iubita uneia dintre gazdele galei, Colin Jost, a purtat o rochie albă fără bretele, cu un decolteu amețitor în V.

Tot o rochie albă, pe corp, dar cu mâneci lungi, a avut și Kristen Bell, nominalizată pentru rolul din comedia NBC „The Good Place”.

Alb au purtat și vedetele masculine, printre care starurile „This Is Us” Milo Ventimiglia și „Atlanta” Lakeith Stanfield, care au venit îmbrăcați în sacouri clasice.

Iar RuPaul – vedeta reality show-ului „RuPaul’s Drag Race” – a purtat un îndrăzneț costum alb Calvin Klein decorat cu imaginea Statuii Libertății.

În sezonul anterior al premiilor de la Hollywood, vedeta serialului TV „Westworld” Evan Rachel Wood, o victimă a abuzului sexual, a purtat pantaloni pentru a transmite un mesaj privind hărțuirea sexuală din industria de divertisment.

La gala Emmy de luni seară, mai multe nume mari de la Hollywood i-au urmat exemplul. O astfel de ținută a fost purtată de starul și creatoarea producției „Insecure” Issa Rae – care i-a combinat cu o rochie bleu pal Vera Wang.

Tatiana Maslany, nominalizată pentru rolul principal din drama „Black Orphan”, a purtat un costum Christian Siriano, cu un umăr dezgolit și pantaloni negri.

Iar starul emisiunii de divertisment „Saturday Night Live” Leslie Jones a ales un costum în nuanțe de roz și bleu strălucitoare, tot de la Christian Siriano.

Sub soarele strălucitor al Californiei, ochelarii întunecați au fost un accesoriu „must-have” pe covorul roșu. Vedeta serialului „This Is Us” Sterling K Brown a fost simbolul eleganței, cu un costum Dolce & Gabbana și ochelari de soare. Iar Brian Tyree Henry, nominalizat pentru rolul din comedia „Atlanta”, a asortat la o jachetă cu imprimeu portocaliu o pereche de ochelari cu lentile rotunde albastre.

Jenifer Lewis, din serialul „black-ish”, și-a arătat sprijinul pentru jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, vedeta celei mai noi și controversate campanii Nike, purtând pe covorul roșu o bluză cu mânecă lungă, o pereche de pantaloni mulați și una de pantofi sport unicat din această colecție.”Port Nike pentru a-i felicita pentru că îl sprijină pe Colin Kaepernick și protestul lui față de nedreptatea rasială și brutalitatea poliției”, a declarat aceasta pentru Variety.

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelența programelor de televiziune americane difuzate în prime time. Decernate în premieră în 1949, distincțiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de „premiile Emmy”, până la apariția Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul „primetime” a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee.

Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotație, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii – CBS, ABC, NBC și FOX.

Anul acesta, gala Primetime Emmy a fost prezentată de duoul de actori ai emisiunii „Saturday Night Live” Colin Jost și Michael Che.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția