Cerințele lui LADY GAGA pentru concertul de pe 16 august de la BUCUREȘTI

Cerințele lui LADY GAGA pentru concertul de pe 16 august de la BUCUREȘTI
Publicat: 13/08/2012, 14:46
Actualizat: 13/08/2012, 14:46

Lady Gaga a cerut organizatorilor concertului de la București să îi pună la dispoziție televiziune prin satelit la care să fie conectat televizorul ce va fi amplasat în cabina sa din culise, pentru minutele de relaxare de dinaintea evenimentului care va avea loc joi, în Piața Constituției.

Potrivit organizatorilor, Emagic, show-ul din București este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european.

Lady Gaga își aduce în turneu și televizorul personal, ce va fi montat chiar în cabina sa și va fi conectat la o rețea de televiziune prin satelit care să-i permită să fie la curent, chiar și în ziua concertului, cu toate mondenitățile. Mai mult decât atât, managementul divei a insistat să existe o conexiune la o rețea de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legătură cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Oaspete de seamă în culise va fi și Fozzi, cățelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special. Lady Gaga și Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în „vanity room” – ședințe de masaj și tratamente de înfrumusețare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreață.

În ceea ce privește meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriționistul personal având grijă ca artista să nu depășească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, pește și grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice. De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziție în cabina sa, dar și la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Show-ul lui Lady Gaga se anunță a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă – una dintre cele mai mari din lume -, continuând cu detaliile de producție și terminând cu culisele, unde va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziționate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” și Sala Palatului, la prețuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”